İstanbul'da 'İnternet Meme'i Olabilecek Gariplikte Bir Motosiklet Kazası Yaşandı [Video]

330
21
8
5
4
İstanbul'da viral olma potansiyeli son derece yüksek bir motosiklet kazası gerçekleşti. Bir motosiklet sürücüsü, kayganlaşan yolda motosikletinden düştükten sonra oturur vaziyette metrelerce sürüklendi ve çevredeki vatandaşlar tarafından sanki yerde oturuyormuşçasına kolundan tutul kaldırıldı.

Trafik kazaları her ne kadar asla görmek istemediğimiz hadiseler olsa da bazı kazalar, sonunda can ve mal kaybının olmamasının da etkisiyle yüzlerde gülümsemeye neden olabiliyor. Motosiklet sürücüsü Furkan Tüylüoğlu, dün tam da bu türden bir kazanın merkezinde yer aldı.

İstanbul'un İstinye semtinde motosikletiyle ilerlemekte olan Tüylüoğlu, yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminin de etkisiyle dengesini kaybetti ve motosikletten düştü. Yağmur nedeniyle kayganlaşan asfaltın üzerinde oturur vaziyette bir süre kayan Tüylüoğlu, o sırada dükkanının önünde oturmakta olan Berat Can Leylek tarafından fark edilerek yerden kaldırıldı. Kaza neyseki hiç kimse ciddi bir hasar almadan atlatıldı.

motosiklet kazası

Olay sırasında Furkan Tüylüoğlu, metrelerce süreklenmenin etkisiyle ufak çaplı yaralar almış olsa da neyseki ciddi herhangi bir hasar almadı. Yine de herhangi bir iç yaralanma ihtimaline karşı Tüylüoğlu, yine Berat Can Leylek'in kendi aracıyla hastaneye götürüldü. Söz konusu kaza, olay yerindeki güvenlik kameralarına anbean yansıdı ve çevrimiçi ortamda paylaşılmasıyla viral hale geldi.

Geçirdiği kaza ile ilgili açıklamalarda bulunan Furkan Tüylüoğlu, "Hava zaten yağmurluydu, yerler zaten kaygandı. Eve çıkmıştım, ben üstümü değiştirmeye, o sırada yerin kayganlığını görmedim dalgınlığıma geldi. Motor altımdan kayınca ben de dirsekle destek alınca, dirseğim de yaralandı. O sırada kaya kaya tam dükkana gireceğim kafamı taşlara vuracaktım. O sırada sağ olsunlar tuttular, yardımcı oldular bana. Orada yavaşlattı beni yoksa şu taşın üstüne kafa göz girerdim, hızlı geliyordum. Allah'a şükür şu an iyiyim sıkıntım yok.  Kalçamın üstüne düştüm, artık dedim ki ne olacaksa olsun zaten duramıyorum. Öyle Allah razı olsun ağabey yardımcı oldu işte" şeklinde konuştu.

motosikletçi ve kurtaran adam

Tüylüoğlu'nu yerden kaldıran Berat Can Leylek ise yaşanaları, "Dükkanın önünde kahve içiyordum, yağmur da yağıyordu bayağı. Arkadaşın motorla geldiğini gördüm, düşeceğini tahmin ettim. Çünkü viraja hızlı giriyordu. Düştüğünü görünce bardağı bırakıp yola koştum tutabilmek için. Aşağıdan da araçlar geliyordu. Zaten bana doğru kayınca ben de hemen tutup çektim arkadaşı. Çok şükür kazasız belasız fazla bir şey olmadan atlattık durumu" ifadeleriyle anlattı.

Motosiklet sürücüsünün oturur vaziyette metrelerce sürüklendiği kazanın videosu

Kaynak : https://www.milliyet.com.tr/gundem/bir-garip-kaza-oturur-halde-kayarak-geldi-elinden-tutup-kaldirdi-6538046
330
21
8
5
4
Emoji İle Tepki Ver
330
21
8
5
4