LG, T Şeklindeki Yeni Akıllı Telefonunun İsmini Açıkladı: Wing

21
12
3
3
1
LG, 'T' şeklindeki çift ekranlı yeni telefonu için bir blog yazısı paylaştı. Şirket tarafından paylaşılan yazıyla birlikte cihazın isminin "Wing" olacağı doğrulanırken, LG Wing'in 14 Eylül'de duyurulacağı ifade edildi.

Güney Koreli teknoloji devi LG, bir süredir "T" şeklindeki çift ekranlı yeni akıllı telefonuyla gündemde. Geçtiğimiz hafta bu akıllı telefon için bir tanıtım videosu paylaşan şirket, telefonunun genel tasarımını ortaya çıkarmıştı. LG tarafından yapılan son açıklamalarsa, telefonun ismini ve çıkış tarihini resmen doğruladı.

LG tarafından paylaşılan blog yazısına göre T şeklindeki telefon, "Wing" yani kanat olarak isimlendirilecek. Ayrıca bu ilginç tasarımlı telefon, 14 Eylül'de düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacak.

LG'nin yeni telefonu, "Explorer" isimli yeni bir projenin parçası

LG Wing

LG, geçtiğimiz hafta paylaştığı tanıtım videosunda Wing'in Explorer isimli bir projenin parçası olduğunu açıklamıştı. Explorer Projesi'ne dair tüm detaylar bilinmiyor ancak LG, bu projeyle "yeni bir şeyler" deneyecek diyebiliriz. Çünkü yapılan açıklamalara göre bu projede, mobil ürünlerle etkileşime girmenin yeni yöntemleri keşfedilecek. Yani LG, ilerleyen dönemlerde Wing gibi ilginç tasarımlara sahip yeni ürünlerle de karşımıza çıkabilir.

LG Wing'le ilgili olarak bugüne dek yapılan açıklamalarda, akıllı telefonun teknik özelliklerine değinilmedi. Ancak ortaya atılan iddialara göre bu akıllı telefon, 5G bağlantı desteğine sahip olacak. Qualcomm'un Snapdragon 700 serisi işlemcilerinden güç alacağı söylenen telefonun, ana kamerası 64 MP olan bir üçlü kamera kurulumuna sahip olacağı da dillendiriliyor.

Kaynak : https://www.theverge.com/2020/9/6/21424973/lg-confirms-wing-new-smartphone
21
12
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
21
12
3
3
1