LG, T Şeklindeki Çift Ekranlı Telefonu Wing'in Çıkış Tarihini Açıkladı [Video]

15
7
6
0
0
LG, paylaştığı bir video ile yaklaşmakta olan T harfi şeklindeki çift ekranlı yeni telefonu "Wing"in çıkış tarihini açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre LG Wing, 14 Eylül'de düzenlenecek bir etkinlikte duyurulacak.

Geçtiğimiz dönemlerde sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Güney Koreli teknoloji devi LG'nin "T" harfi şeklinde bir telefon üzerinde çalıştığından bahsetmiştik. "Wing" olarak isimlendirilmesi muhtemel bu akıllı telefonun geçtiğimiz günlerde de fiyatıyla ilgili bir gelişme yaşanmıştı. Yaklaşmakta olan telefonuyla ilgili açıklamalarda bulunan LG, bu telefonu duyuracağı tarihi kamuoyu ile paylaştı.

LG tarafından yapılan açıklamalara göre Wing, "Explorer" isimli projenin bir parçası. Explorer projesinin ne olduğunu da genişleten şirket, bu projeyle birlikte sektörde keşfedilmemiş özellikler üzerinde çalışacaklarını, Explorer'ın yeni bir kategori haline getirileceğini ve bunun bir girişim projesi olduğunu ifade ediyor. LG'nin yeni projesi, mevcut kullanıcı deneyimini yeniden şekillendirmeyi amaçlıyor.

LG'nin T harfi şeklindeki yeni telefonu işte böyle görünüyor

LG Wing

LG, yaklaşmakta olan yeni telefonu için kısa bir tanıtım videosu paylaştı. Paylaşılan bu video, LG Wing'in ikili ekranının senkronizasyon özelliğine vurgu yapıyor. Yukarıdaki GIF'te de görebileceğini üzere kullanıcılar, bir video izlerken bile ikinci ekranı aktif hale getirebilecekler gibi görünüyor. Üstelik bu işlem sırasında da herhangi bir görüntü kaybı yaşanmıyor.

LG, çift ekranlı yeni telefonunu 14 Eylül'de tanıtacak

LG'nin hazırladığı tanıtım videosunda Wing'le ilgili ayrıntılı bir detay göremiyoruz. Ancak şirket, tanıtım videosunun sonunda çift ekranlı yeni telefonunu 14 Eylül'de tanıtacağını söylüyor. Yani kısa bir süre sonra, Explorer isimli projenin ilk ürünü olarak karşımıza çıkacak LG Wing'i tüm detaylarıyla tanıma imkanına sahip olacağız. Telefonun neler sunacağı, düzenlenecek etkinlikle gün yüzüne çıkacak.

LG Wing

LG, Explorer projesi için hayli umutlu görünüyor. Çünkü şirket, bu projeyi hayata geçirebilmek için çok önemli iş birlikleri yaptı. Örneğin çift ekran teknolojisi için NAVER, Ficto, Rave ve Tubi gibi şirketlerle el sıkışan LG, bu süreçte Qualcomm'la olan bağlarını da güçlendirdi. Elbette bu projenin ne kadar kabul edilebilir olduğunu zaman gösterecek.

Bu arada, geçtiğimiz dönemlerde LG Wing'le ilgili bazı iddialar ortaya atılmıştı. Bu iddiaların ne kadar gerçek olduğu 14 Eylül'de açığa çıkacak ancak görünüşe göre LG Wing, 6,8 inç büyüklüğünde birincil ekrana sahip olacak. Bu ekranın altına yerleştirilmiş olan ikinci ekransa 4 inç büyüklüğünde olacak. 5G desteğiyle piyasaya sürülecek olan telefonun Qualcomm'un Snapdragon 765G ya da Snapdragon 768G işlemciden güç alması bekleniyor.

İşte LG Wing için hazırlanan tanıtım videosu

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/321366/lg-wing-launch-date.html
15
7
6
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
7
6
0
0