LG'nin İddialı 5G Telefonu LG Q92 Kanlı Canlı Görüntülendi

19
6
3
0
0
LG'nin önümüzdeki günlerde tanıtacağı yeni orta sınıf akıllı telefonu LG Q92, çevrimiçi ortamda kanlı canlı bir şekilde görüntülendi. Sızdırılan görüntülerle birlikte cihazın tasarımı ve özelliklerine daha detaylı bir bakış atıyoruz.

Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi LG'nin yeni orta sınıf akıllı telefonu LG Q92'nin bu ay sonundan önce Güney Kore'de satışa sunulması bekleniyor. Daha önceleri pek çok farklı sızıntıyla karşımıza çıkan akıllı telefon hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Telefon, bu kez kanlı canlı bir şekilde internet ortamında görüntülendi.

Güney Koreli bir internet sitesinde yapılan paylaşım sayesinde ortaya çıkan görüntüler, LG Q92'nin tasarımını daha iyi bir şekilde değerlendirmemize olanak sanıyor. Tasarımın yanı sıra cihazın bazı özellikleri de yine sızdırılan görüntülerde yer alıyor. Dilerseniz gelin tüm bu detaylara daha yakından göz atalım.

LG Q92 neler sunacak?

LG Q92

Aktarılan bilgilere göre 6,7 inçlik Full HD+ çözünürlüğünde bir ekrana sahip olan LG Q92, ekran üzerinde delik tasarımlı 32 MP'lik bir selfie kamerasına ev sahipliği yapıyor. Cihazı arka tarafa çevirdiğimizdeyse ikisi büyük, ikisi küçük olmak üzere dörtlü kamera kurulumu bizleri karşılıyor. Bu kameralar sırasıyla 48 MP, 8 MP, 5 MP ve 2 MP çözünürlüğe sahip.

Donanım tarafına geçtiğimizde LG Q92, Qualcomm'un Snapdragon 765G yonga seti üzerine inşa edilmiş ve en güncel Android 10 işletim sistemini kullanıyor. 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolamayla eşleştirilen cihaz, ayrıca 4.000 mAh'lik bir bataryayı da bünyesinde barındırıyor. 193 gram ağırlığında olduğu söylenen cihazın boyutları ise 166,5 x 77,3 x 8,5 mm.

LG Q92

Son dönemlerde akıllı telefon sektöründe başarılı işlere imza atan LG, yeni orta sınıf cihazı LG Q92'yi bu ay sona ermeden önce anavatanı Güney Kore'de piyasaya sürmeyi planlıyor. Cihazın kesin çıkış tarihi, fiyatı ya da hangi pazarlarda satışa sunulacağı ise henüz bilinmiyor. Yaşanacak gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2020/08/22/the-upcoming-lg-q92-smartphone-appears-in-live-photos/
19
6
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
19
6
3
0
0