Overwatch'a 25 GB'lık Dev Bir Güncelleme Geldi: İşte Tüm Yenilikler

27
18
6
4
4
Overwatch’un bugün paylaştığı 25 GB’lık bir alan kaplayan yeni güncelleme, oyuncular tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

25 GB’lık güncelleme, Overwatch oyuncuları tarafından fazlasıyla eleştirildi. Oyuncularının şikâyetlerini dikkate alan Overwatch, güncellemenin neden bu kadar büyük olduğunu ve bunun her GB’ına değeceğini resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı. Güncellemenin konsol oyuncularının oyun kalitesini tamamıyla değiştireceğini söyleyen Overwatch; güncellemenin yükleme süresini azaltacağını, hafıza kaynaklı sorunları iyileştireceğini, güncellemede birçok haritadaki hataların giderildiğini ve uzun vadede oyunun veri formatını etkileyecek değişimler yapıldığını belirtti.

Hata düzeltmeleri, kahraman iyileştirmeleri ve diğer birçok yeniliğin yanında, bu güncellemenin en çok konuşulan kısmı Overwatch’un yeni mevsimsel Archives etkinliği ‘Storm Rising’ oldu. Oyun, eski popülerliğini kaybetmesine rağmen hâlâ hatırı sayılır büyüklükte bir oyuncu kitlesine sahip. Getirdiği mevsimsel etkinlikler ve sunduğu kozmetik ürünler de oyuncu kitlesinin hâlâ Overwatch’u tercih etmesinde büyük önem arz ediyor.

Gelin ‘Storm Rising’ etkinliği bu sefer bizi nereye getirecekmiş bakalım:

‘Storm Rising’ etkinliği, Küba’nın başkenti Havana’da yer alacak. Overwatch kahramanları, Havana’da Talon ve Talon’un destekçisi Maximillen ile çatışacak. Etkinlikte Tracer, Genji, Mercy ve Winston kahramanları yer alacak. Her etkinlikte olduğu gibi bu etkinlikte de yeni bir oyun modu yayımlanacak ve kullanıcılar ayrıca eski Archives etkinlikleri ‘Uprising’ ve ‘Retribution’ı etkinlik süresince oynayabilecekler.

Kullanıcılar atladıkları her seviyede bir adet etkinliğe özel Archives loot box kazanacak ve geçmiş Archives etkinliklerine özel kostümleri yeniden satın alma şansı bulacak. Common, Rare, Epic ve Legendary kategorilerinde kostümler sunan Overwatch; yeni etkinliği ile Legendary kategorisinde yer alan Deadlock Mcree, Scientist Moira, Talon Baptiste ve Socialite Ashe kostümlerini mağazasına getirdi.

Sizin Overwatch’un bu güncellemesi hakkındaki fikirleriniz neler? Güncelleme ile getirilen yeniliklerin 25 GB’a değecek kadar iyi bir güncelleme olduğunu düşünüyor musunuz? Yorumlar kısmından düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak : https://www.playstationlifestyle.net/2019/04/17/overwatch-storm-rising-update-live/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=overwatch-storm-rising-update-live
27
18
6
4
4
Emoji İle Tepki Ver
27
18
6
4
4