PlayStation 5 İçin Kullanılacağı Söylenen Bir Slogan Ortaya Çıktı

13
5
4
3
2
Concrete Genie dergisinin bu ay yayınlanan sayısına göre PlayStation 5 için kullanılacak olan slogan belli oldu. Beklentinizi yüksek tutabilirsiniz ancak yeni sloganın pek de pazarlama harikası olmadığını belirtelim.

Sony, yeni oyun konsolu PlayStation 5’i piyasaya bir yıl sonra sürecek. Yine de bu uzun zamana rağmen konsol hakkındaki söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Yeni söylenti, cihazın özelliklerinden çok pazarlama stratejisine yönelik.

Son olarak ortaya çıkan bir iddiaya göre yeni konsolun tanıtım sloganı belli oldu. Concrete Genie adlı tanıtım dergisinde yer alan slogan, keskin gözlü takipçiler tarafından fark edildi. Açıkçası olası slogan beklenen etkiyi yaratmayabilir.

PlayStation 5'in sloganı sönük kalmış gibi görünüyor:

playstation 5

Bir görselde yer alan PlayStation afişinin üst kısmında “İnanılmaz Ol, İnanılmazı Gör, PlayStation Ol" olarak yerelleştirilebilecek olan ‘Be Amazing, Be Amazed, Be PlayStation’ sloganı göze çarpıyor. Bu slogan, PlayStation 5’in tanıtımında kullanılabilir. 

Öte yandan PlayStation hayranları da bu slogandan pek etkilenmişe benzemiyor. Bir Twitter kullanıcısı, slogan için “Bana hitap etmedi. Büyük şüpheyle yaklaşıyorum. Umarım doğru değildir” derken bir diğeri de “Sloganı hangi kız grubundan çaldınız? Çöp” yorumunda bulundu. 

Slogan gerçekse de çok şaşırtıcı olmaz. PlayStation 4’ün hepimizin zihninde yer eden (!) sloganları da "Oyuncular için" ve "Muhteşemlik sizi bekliyor" idi. PlayStation 3’ün sloganı ise "Sadece her şeyi yapıyor" olmuştu. 

Sony, bir söylentiyi daha açıklama yapmadan geçiştirdi:

playstation 5

Sony, tıpkı daha önceki söylentilerde olduğu gibi bu konuda da herhangi bir açıklama yapmadı. Firma, şimdiye kadar “Üç beş gün konuşup sonra unuturlar” stratejisini kullanıyor. Yıllarca dünyanın muhtemelen en özgüvenli ve başarılı kısa sloganlarından biri olan “It’s a Sony” sloganını kullandıktan sonra Japon firma, bu alışkanlığı aynı başarıyla devam ettiremedi. 

Yeni PlayStation 5 için şu anda çeşitli oyunların yapım aşamasında olduğunu biliyoruz. Ayrıca konsolun kumandalarının nasıl gözükeceğine dair de söylentiler çıkmıştı. Sony ise hiçbir şey söylememeye devam ediyor. 

Kaynak : https://www.mirror.co.uk/tech/playstation-5-leak-suggests-console-20742589
13
5
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
13
5
4
3
2