Sony, WWE 2K20'den Memnun Kalmayan Oyunculara Geri Ödeme Yapıyor

46
13
6
3
0
WWE 2K20 çıktığı günden bu yana oyun içi hatalarla sıkça gündeme geldi. Oyunun sayısız olumsuz yorum almasının ardından Sony, oyundan memnun kalmayan PS4 oyuncularına geri ödeme teklif etti.

WWE 2K20, oyundaki hatalar nedeniyle lansmandan beri sıklıkla eleştiriliyordu ve Sony, başarılı güreş serisi WWE'nin son oyunundan memnun kalmayan PS4 oyuncularına geri ödeme teklif ediyor. 

WWE 2K20, 22 Ekim'de çıktı ve o zamandan beri sosyal medyada komik ve yer yer sinir bozucu hataları nedeniyle viral oldu. Oyunun Twitter'da trend olması, WWE 2K20'nın Steam sayfasındaki yorumların artmasına neden oldu. İncelemelere yüzlerce olumsuz yorum yapıldı ve oyunun notu büyük ölçüde düşerek "Çoğunlukla Olumsuz" seviyesine indi. Tepkilerin ardından 2K nihayet kullanıcıları dinlemeye başladı.

wwe 2k20 hatalar

Sony artık koleksiyoncu sürümündeki eksik eşyaları, sorunlu oyun içi özellikleri ve grafiksel hataları bildiren oyunculara geri ödeme yapıyor. Ancak kimi oyuncular para iadesi aldığına dair kanıt sunsalar da diğerleri,  Sony'nin 14 günlük para iadesi kuralına takılarak şimdilik başarılı olamadılar.

2K geçtiğimiz Cuma günü yaptığı açıklamada, "WWE 2K20 ile ilgili paylaşılan geri bildirimleri yakından takip ediyoruz ve bazı oyuncuların bildirdiği sorunların farkındayız." demişti. Şirket, sorunları araştırmak ve gerektiği şekilde ele almak için çalıştığını ve iki hafta içinde yeni yama yayınlayacağını belirtmişti.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2019-10-27-sony-issues-refunds-to-unhappy-wwe-2k20-playstation-4-players
46
13
6
3
0
Emoji İle Tepki Ver
46
13
6
3
0