PlayStation, Yeni State of Play Yayınının Gününü ve Saatini Duyurdu

10
3
3
0
0
PlayStation, resmi Twitter hesabından yaptığı duyuruda yeni State of Play yayınının tarihini ve saatini açıkladı. Ayrıca yeni yayında PlayStation 4 ve PS VR'a gelecek olan oyunlara odaklanılacağını söyledi.

PlayStation'dan son haberleri, gelişmeleri öğrendiğimiz State of Play yayınının sonuncusunun üstünden biraz zaman geçmişti ki şirketin resmi Twitter hesabı üzerinden yeni yayının duyurusu yapıldı.

PlayStation'ın resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruda yeni State of Play yayınının 6 Ağustos Perşembe gününü gerçekleştirileceği açıklandı. Yayın, Türkiye saatiyle perşembe günü gece 11'de başlayacak.

Yeni PlayStation 4 ve PS VR oyunları

playstation state of play ağustos

Ayrıca yayında nelere odaklanılacağıyla ilgili olarak da ufak bir bilgilendirme yapıldı. Buna göre 6 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilecek olan yayında odak noktası PlayStation 4 ve PS VR'a gelecek olan üçüncü parti oyunlar olacak.

Bunun haricinde haziran ayında gerçekleştirilen PlayStation 5 etkinliğinde gördüğümüz üçüncü parti ve bağımsız oyunlarla ilgili bazı güncelleştirmelerden bahsedilecek. Ancak PlayStation 5 ile ilgili herhangi büyük bir duyuru gerçekleşmeyecek.

playstation studios

En az 40 dakika uzunluğunda olacak olan yayında, oyun güncellemelerinin yanı sıra yeni oynanış videoları da paylaşılacak. Ayrıca yayında PlayStation Studios ile ilgili herhangi bir gelişme yer almayacak. Yayında donanım, ön siparişler ya da tarihlerle ilgili de herhangi bir paylaşım yer almayacak.

Hayranlar ve oyuncular gerek yeni nesil konsol gerekse bu konsola çıkacak olan oyunlarla ilgili yeni haberler, yeni gelişmeler beklese de PlayStation bu konuda biraz ketum duruyor. PlayStation 5 ile ilgili yeni gelişmeler için bir sonraki State of Play'i bekleyeceğiz. PlayStation'ın gerçekleştireceği yayını resmi YouTube ve Twitch kanalları üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak : https://twitter.com/PlayStation/status/1290271360862662656
10
3
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
3
3
0
0