PUBG'nin Sezon 4'ü Şimdi de Konsollara Geliyor

16
3
2
1
0
PUBG'yi konsol platformundan oynayan oyuncular halihazırda bilgisayar platformunda olan yeniliklere 27 Ağustos'ta kavuşuyor.

PUBG’yi PlayStation 4 veya Xbox One platformlarından oynuyorsanız, dördüncü sezonunu ve Erangel güncellemesini artık daha fazla beklemeyeceksiniz. PUBG tarafından yapılan bir duyuruya göre konsol oyuncuları güncellemeyi 27 Ağustos’ta alabilecekler.

PUBG’nin PC platformuna gelen güncellemeleri takip ediyorsanız, yeni sezonla ve sezonun ikinci güncellemesiyle gelen ana değişim ve yenilikleri az çok biliyorsunuzdur. Biz yine de en önemli detayı verelim. PUBG’nin emektar haritası Erangel bu güncelleme ile yepyeni bir görünüme kazanıyor.

pubg

Oyun çıktığından beri milyonlarca oyuncu PUBG’nin heyecan verici Battle Royale’inde yer almak için Erangel’e atladı. Bizim de klasik haritamızı kapasitemizle aynı seviyeye getirme amacıyla bu görsel güncellemeye dalmamız aynı tutkudan kaynaklanıyor. Standart yerleşimlerden Mylta Power’a ve Erangel’in arazilerine, her yerin grafik kalitesini artırdık.

Güncellemenin Erangel kısmındaki önemli değişikliklerden biri de haritanın yeni hava sistemine sahip olması. Artık haritanın havası yalnızca oyun başında belirlenmeyecek. Getirilen dinamik hava sistemi sayesinde hava durumu tüm oyun boyunca değişebilecek. Yani bir maç yağmurlu başladıysa rüzgarlı, hafif yağmurlu, şiddetli yağış ve sis havalarına da kayabilecek.

pubg

Güncellemenin geri kalan kısmında ise silah ve eşyalarda dengelemeler ve düzenlemeler yer alıyor. Eğer PUBG’nin konsol güncellemesini iki gün daha bekleyemeyeceğinizi düşünüyorsanız test sunucularında yeni özellikleri deneyimleyebilirsiniz.

16
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
16
3
2
1
0