Resident Evil’dan Fırlamış Parazitin Korkunç Videosu!

0
0
0
0
0
Resident Evil’dan Fırlamış Parazitin Korkunç Videosu!
Bir koşucu, yolda üzerine bastığı cırcır böceğinin içerisinden çıkan korkunç parazitleri videoya kaydetti.

Yolda yürüdüğünüz sırada yanlışlıkla bir cırcır böceğine bastığınız hayal edin. Zavallı böceği öldürdüğünüzü düşünürsünüz ve muhtemelen üzgün bir şekilde böceğin son haline bakarsınız. Peki, ne görmeyi umarsınız?

Bir koşucu, spor yaptığı sırada yolda bulunan bir cırcır böceğini ezmiş ve herkesin başına gelebilecek bu olay, onun YouTube’a binlerce kez izlenen bir video koymasını sağlamış. Bunu mümkün kılan şey ise böceğin içerisinde bulunan “atkılı parazitleri”ymiş.

Yukarıdaki videoda da görebileceğiniz gibi Resident Evil’daki yaratıkları aratmayan bu canlılar, çeşitli şekillerde içerisine girdikleri taşıyıcıyı bir süre kullandıktan ve yeterince üredikten sonra yeni taşıyıcılar bulmak adına dışarıya çıkıyorlar.

Atkılı parazitlerini ilginç kılan bir diğer şey de taşıyıcısının kontrolünü ele geçirebiliyor olması. Bedene girdikten bir süre sonra taşıyıcısının beynini etkilemeye başlayan parazit, kuşların veya diğer canlıların içerisine geçebilmek adına taşıyıcısını açık alana çıkmaya zorluyor ve onu kolay görünen bir yem haline getiriyor. Yani daha önceden iki kere kullandığım Resident Evil benzetmesi, taşıyıcısını tam anlamıyla zombiye dönüştüren bu parazit için oldukça yerindeydi.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0