Royal Youth Vs. SupperMassive: League of Legends TBF Finali Başladı (Canlı Yayın)

10
5
2
1
1
Royal Youth ile SuperMassive arasında gerçekleşecek League of Legends Türkiye Büyük Finali, an itibariyle başladı. 5 maçlık bir seri sonucunda şampiyon belli olacak.

Türkiye’nin espor arenası olarak en büyük şovlarından biri olan League of Legends Türkiye Büyük Finali başladı. Uzun bir lig sezonunun ardından finale kalan iki takımın karşılaşacağı mücadele an itibariyle başladı. 2019 Türkiye Büyük Büyük Finali’nde mücadele edecek iki takım Royal Youth ve Bahçeşehir SuperMassive olacak. 

Ligi adeta domine ederek 1. olan Royal Youth’un bu durdurulamaz başarısına dur demek isteyen SuperMassive, daha önceki senelerden alışkın olduğu kupayı bir kez daha evine götürmek istiyor. Ligin ilk döneminde zor dönemler geçiren SuperMassive, daha sonrasında muhteşem bir geri dönüş yapmış ligi ikinci sırada bitirmeyi başarmıştı. Yarı finallerde rakibi Galatasarat Espor’u yenen SuperMassive, finale de en büyük şampiyonluk adayı olarak çıkıyor. Royal Youth ise yarı finalde Doğus Üni Aurora ile karşılaşmış ve rakibini kolay bir şekilde eleyerek finale yükselmişti.

Eğer sizler de espor’un en üst seviyelerinden biri olan TBF finalini izlemek istiyorsanız, sizleri hızlıca aşağıdaki canlı yayına alalım. Herkese iyi seyirler.

10
5
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
10
5
2
1
1