League of Legends VFŞL Yarı Final Karşılaşmaları Bugün Başlıyor

6
2
0
0
0
Kıyasıya mücadelelere sahne olan Vodafone Şampiyonluk Ligi'nin mevsim finallerinde karşılaşacak isimler, bugün ve yarın oynanacak maçlarla belirlenecek.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin mevsim finallerine çıkacak isimler, bugün başlayacak yarı final maçları ile belli olacak. On takımın yer aldığı ligde yarı finallere yükselen isimler ise Royal Youth, Doğuş Üni Aurora, Bahçeşehir SuperMassive ve Galatasaray Espor.

Yarı final aşamasının ilk maçı bugün saat 14:00’da Royal Youth ile Doğuş Üni Aurora arasında oynanacak. Finale yükselecek ikinci isim ise 25 Ağustos günü saat 14:00’da oynanacak maç ile belli olacak.

Doğuş Üni Aurora 6. kez yarı finalde

aurora

Çeyrek finallerin ilk maçı Doğuş Üni Aurora ve Beşiktaş’ın karşılaşmasına sahne oldu. İkili bu mevsim 3 kez karşılaşmış ve 3 karşılaşmanın ikisini Beşiktaş kazanmıştı. Ancak yine de ortada üstünlük sağlayan ve favori olan bir takım yoktu.

Çeyrek finaldeki kıyasıya mücadele, ikili arasında geçen seriyi 5. maça kadar uzattı. Beşinci maçı kazanan Doğuş Üni Aurora seriden 3-2 galip ayrıldı. Aurora’nın alt koridor oyuncusu Padden da 'Serinin Oyuncusu' olmaya layık görüldü.

Galatasaray Espor, 1907 Fenerbahçe Espor'dan intikam aldı

galatasaray

Galatasaray Espor, ezeli rakibi 1907 Fenerbahçe Espor'la olan Kış Mevsimi Yarı Finali karşılaşmasından 3-0 yenik çıkmıştı. Ancak Galatasaray Espor, geçtiğimiz yıl Royal Youth forması giyen Dumbledoge’u transfer etmesiyle sağlam bir seri yakaladı.

Yaz Mevsimi Çeyrek Finalleri’nde tekrar karşılaşan ezeli rakiplerde bu sefer yenilen taraf 1907 Fenerbahçe Espor takımı oldu. Dumbledoge transferiyle önde gözüken Galatasaray Espor, maç öncesi şaşırtan bir değişiklik yaptı ve alt koridorda tecrübeli oyuncu Madness’ın yerine Husky Rider’ı oynatmaya karar verdi. Genç oyuncu, şansını iyi değerlendirdi ve kariyerinin en iyi performansına imza attı. Galatasaray Espor karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Bahçeşehir Supermassive kendini toparladı

supermassive

Bahçeşehir Supermassive takımı yaz mevsimine düşük performans göstererek başlamıştı ve hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Çeyrek finallere bile yükselemeyeceği düşünülen takım ligin sonlarına doğru kendini toparladı ve mevsimi ikinci sırada tamamladı. Böylece playoff’a yarı finalden başlamayı garantileyen ikinci takım oldu.

Royal Youth ligi domine ederek yarı finallere yükseldi

royal youth

Royal Youth, domine etmek kavramını tam anlamıyla gerçekleştirdi. Ligin ilk gününden beri rakiplerini perişan eden takım, mevsim boyunca yalnızca iki mağlubiyet aldı ve puan tablosunda birinci sıradaki yerini alarak yarı finallere doğrudan gitmeye hak kazandı.

Riot Games, Espor Sahnesi’nde gerçekleşecek olan yarı final karşılaşmalarını Riot Games Türkiye’nin resmi Facebook, Twitch ve YouTube hesaplarından canlı olarak izleyebilirsiniz. 24 Ağustos Cumartesi (bugün) günü Royal Youth ve Doğuş Üni Aurora 5 maçlık seride karşı karşıya gelecekken, 25 Ağustos Pazar (yarın) günü ise Bahçeşehir SuperMassive ile Galatasaray Espor karşı karşıya gelecek. Bizler de Webtekno ailesi olarak tüm takımlara başarılar dileriz.

6
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
0
0
0