Togg T10X Ön Sipariş Çekilişi Bugün Başlıyor: Canlı Yayın Saat Kaçta, Nerede Yayınlanacak?

26
17
3
3
1
Togg T10X ön siparişi vermeye hak kazanacakların belirleneceği çekiliş bugün gerçekleşiyor. Peki, çekiliş nerede yayınlanacak?

Türkiye'nin Otomobili Girişimi Grubu'nun (Togg) ilk otomobil modeli olan T10X, 16 Mart itibarıyla ön sipariş programına alındı. Yerli otomobilin ilk sahipleri arasında yer almak isteyen vatandaşlar, 60 bin TL ön ödeme yaparak ön sipariş için çekiliş hakkı kazandılar. Togg, çekiliş kapsamında T10X sahibi olmaya hak kazanan vatandaşları, bugün gerçekleştireceği etkinlikte belirleyecek.

Çekilişe katılan 177 bin 467 vatandaş, Togg sahibi olmak için ön ödeme yaptı. Şirket, bu süreçte 10 milyar 648 milyon 20 bin TL topladı. Kazanamayanlar, 60 bin TL'lik ödemelerini geri alacak. Kazananlar ise 60 bin TL indirimli Togg T10X ön siparişi verebilecek.

Togg ön sipariş çekilişleri nasıl takip edilecek?

Talihlilerin Togg T10X ön sipariş hakkı kazanacağı çekiliş, bu akşam saat 21.00'da yukarıdaki bağlantıda yer alan YouTube canlı yayınından ve TRT Haber'den takip edilebilecek.

Sadece 20 bin kişi satın alabilecek

Togg T10X

Togg T10X ön sipariş programına 177 bin 467 başvuru yapılmış olsa da bunların hepsi teslim edilmeyecek. Zira Togg'un Gemlik'teki fabrikası, yılda 28 bin adet otomobil üretmeye müsait. Bunlardan 20 bin tanesi, 29 Mart'ta gerçekleştirilecek çekiliş ile belirlenmiş olacak. Şunu da belirtmekte fayda var; ilk aşamada 12 bin kişinin çekilişle otomobil alabileceği ifade edilmişti. Togg, ilgi yoğun olunca çekiliş ve teslimat sayısını artırdı.

Togg'un Twitter'daki paylaşımı:

"177.467 T10X ön siparişi. İlginiz için teşekkür ederiz."

Togg, sancılı bir ön sipariş süreci geçirdi. Aslında yapılan ilk açıklamalarda, ön sipariş için Avalanche (AVAX) satın alınması gerektiği açıklanmıştı. Ancak ön sipariş sürecinin başlayacağı gün hepimizin yüreğini yakan Kahramanmaraş depremleri meydana geldi. Hal böyle olunca Togg'un ön sipariş süreci ertelendi. 16 Mart, ön siparişlerin yeniden açıldığı gün oldu. Vatandaş, bu kez de Trumore uygulamasındaki e-Cüzdan'a para atmakta sorun yaşadılar. Pek çok kişi, markanın Twitter'daki paylaşımlarına cevap vererek para aktarımlarının gerçekleşmediğini söylediler.

Togg T10X ile ilgili detaylı bilgi için:

26
17
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
26
17
3
3
1