37
8
4
2
1

Ülkemiz dahil dünya genelinde büyük bir kitle tarafından takip edilen Twitch yayıncıları, canlı yayın yapıp, kendilerini izleyen kişilerden bağış alıyorlar. Son dönemde bu bağışların yüksekliği konuşulmaya başladı. Yurt dışında dolar cinsinden son derece yüksek bağışlar yapılırken, ülkemizde de binlerce TL değerinde bağışları görebiliyoruz.

Bu videomuzda, Webtekno ekibi olarak Twtich yayıncılarına bağış attık. Ramazan Bayramı şerefine birkaç farklı Twitch yayıncısına toplamda 15.000 TL bağış yaptığımız videoda, birbirinden başarılı yayıncıların bağış sonrasında ne kadar mutlu olduklarını görebilirsiniz. Son dönemde bazı YouTuber’ların Twitch yayıncılarına bağış yaptıklarını gördük. Emeklerinin karşılığını bağışlarla alan kişilere bizler de biraz olsun yardımcı olmak istedik ve yayıncılara ufak görevler karşılığında bağışlar yaptık.

Bu video ile beraber Kafa Topu 2 için bir de kampanyamız bulunuyor. Eğer oyunu bu video yayınlandıktan sonra indirip oynayan ilk 10.000 kişiden biri olursanız oyun içi 10.000 altın hediye ediyoruz. Bu hediyeyi almak için oyunun içinde bulunan promosyon kısmına “webteknodansa” yazmanız yeterli olacak. Dünya Kupası’nın heyecanı ve Ercan Taner’in sunumu ile çok daha iddialı olan Kafa Topu 2’yi aşağıdan iOS ve Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.

37
8
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
37
8
4
2
1