Xiaomi, Katlanabilir Telefonuna Ait Yeni Bir Video Paylaştı

70
7
4
0
0
Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'den, yenilikçi telefonunun kullanımına dair bir video daha geldi.

Güney Koreli sektör devi Samsung'un 20 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirdiği Unpacked etkinliğinde yeni amiral gemisi serisi Galaxy S10 ailesini tanıtmasının ardından lansmanını gerçekleştirdiği katlanabilir akıllı telefonu Galaxy F (Galaxy Fold), kullanıcıların yıllardır beklediği özellikleri içermesiyle bir hayli beğeni toplamıştı.

Samsung'dan hemen sonra diğer büyük akıllı telefon üreticilerinden de gelen katlanabilir akıllı telefonlar; Huawei Mate X, Royole FlexPai ve Xiaomi Dual Flex (veya Mix Flex) olarak listelenmişti. Akıllı telefonunun nasıl çalıştığına ve katlandığına dair hâlihazırda resmi bir videosu internette bulunan Xiaomi, bugün katlanabilir akıllı telefonuna ait yepyeni bir videoyu daha kamuoyuna sundu.

Diğer katlanabilir akıllı telefonlardan kendisini iki kez katlanabilmesiyle ayıran Xiaomi'nin katlanabilir telefonu, oldukça hızlı ve kolay bir şekilde tablet modunda telefon moduna geçiş yapabiliyor. Samsung'un Galaxy F'inin yarı fiyatına Nisan - Haziran arasında çıkması beklenen Xiaomi Dual Flex; oldukça özel esneyen bir ekrana -Visionox sayesinde-, iki kez katlanabilmesini sağlayan mekanizmaya, özelleştirilmiş MIUI arayüzüne de sahip.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/xiaomi_posts_another_video_of_its_double_folding_phone-news-36248.php
70
7
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
70
7
4
0
0