Xiaomi, Twitter Paylaşımı Üzerinden Huawei P30 Pro ile Kafa Buldu

115
11
5
2
0
Kendi etkinliği öncesi Apple’a sataşan Huawei, vatandaşı Xiaomi’nin trollemesine maruz kaldı.

Çinli telefon üreticileri son yıllarda oldukça büyük atılımlar yapmalarının yanında yer yer agresif sayılabilecek reklam kampanyaları da yapıyorlar. Bazen bu tarz hamlelerinin hedefinde ise kendi ülkelerinden çıkan firmalar yer alabiliyor.

Xiaomi, oldukça popüler bir meme'i kullandığı paylaşımında Huawei P30 Pro’ya göndermede bulundu. Görselde, bir yol ayrımında kalan bir araba yan yola sapmayı seçiyor. Arabanın üzerine Huawei P30 yazan Xiaomi, telefonda en yeni çipseti yerine Swarovski taşlı telefon kılıfı kullanmayı seçen Huawei ile dalga geçti. Gönderi, Xiaomi'nin Birleşik Krallık resmi hesabından paylaşıldı.

Aslında 7nm’lik Kirin 980, Cortex-A76 tabanlı işlemci çekirdeklerine sahip ve gayet yüksek performanslı bir cihaz ancak Xiaomi, kendi amiral gemisi telefonlarında Snapdragon 855’i tercih ediyor.

Öte yandan Xiaomi, pırlantalı telefon kılıfı hakkında pek de haksız sayılmaz. Huawei, P30 Pro’nun Special edition gift box seçeneğine P30 Pro’nun yanında bir de Swarovski taşlarla kaplı kılıf eklemişti.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/xiaomi_pokes_fun_of_huawei_p30_pro-news-36232.php
115
11
5
2
0
Emoji İle Tepki Ver
115
11
5
2
0