Türkiye'de Satın Alabileceğiniz En İyi 5 Akıllı Telefon

239
174
45
35
33
Eğer paranın sahip olabileceği en iyi akıllı telefonu arıyorsanız doğru yere geldiniz. İşte Türkiye'de satışa sunulan en iyi 5 akıllı telefon.

Günümüzde neredeyse her gün yeni bir akıllı telefon tanıtılıyor ve sıradan bir tüketici için tanıtılan tüm akıllı telefonları takip etmek oldukça zor. Bu nedenle bu içeriğimizde sizlere alabileceğiniz en iyi 5 akıllı telefonu sıralayacağız. Sıralama yapılırken fiyat ya da işletim sistemi göz önünde bulundurulmamıştır. Bu nedenle liste, kişilerin öncelik verdikleri özelliğe göre farklılık gösterebilir.

Huawei Honor 10

Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu liste hazırlanırken cihazların fiyat/performans seviyeleri göz önünde bulundurulmadı. Ancak Honor 10 bu noktada ciddi bir istisna oluşturuyor. Nedeni ise cihazın diğer amiral gemisi rakipleri ile kıyasıya bir rekabet içine girmişken orta seviye akıllı telefon fiyatına tüketiciler ile buluşuyor olması. Eğer iyi bir fiyat, iyi bir kamera ancak düşük fiyat etiketi istiyorsanız, Honor 10 mükemmel bir tercih olabilir. Ancak cihazın neredeyse tüm alanlarda Apple ve Samsung amiral gemilerinin bir tık gerisinde kaldığını belirtelim. Honor 10 hakkındaki detaylı incelememize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Xiaomi Mi 8

Çin’in son yıllardaki parlayan markası olan Xiaomi, yeni amiral gemisi Mi 8 ile Apple ve Samsung’a ‘ben geliyorum’ mesajını fazlasıyla verdi. Ele rahatlıkla oturan şık bir tasarıma sahip olan Xiaomi Mi 8, ayrıca MIUI arabirimi sayesinde oldukça akıcı bir Android deneyimi sunuyor. Xiaomi’nin güncellemeler konusundaki ünü ise Mi 8 değerli kılan bir başka nokta. Xiaomi Mi 8’in en büyük dezavantajı ise tasarımı ve genel arayüzü itibari ile ‘iPhone X kopyası’ gibi görünmesi. Xiaomi Mi 8 hakkındaki detaylı incelememize buraya tıklayarak ulaşabilir, ayrıca buraya tıklayarak da Xiaomi Mi 8’i incelediğimiz YouTube videosuna ulaşabilirsiniz.

Huawei P20 Pro

Üç arka kamerası ile bir ilke imza atan Huawei P20 Pro, DxOmark’a göre kamera performansı konusunda neredeyse rakipsiz. Performans ve pil ömrü konularında da rakipleri ile başa baş bir yarış içinde olan Huawei P20 Pro’nun en büyük dezavantajı ise hala Samsung ve Apple gibi rakipleri ile baş etmekte zorlanan arayüzü. Huawei P20 Pro hakkındaki detaylı incelememize buraya tıklayarak ulaşabilir, ayrıca buraya tıklayarak da Huawei P20 Pro’yu incelediğimiz YouTube videosuna ulaşabilirsiniz.

Samsung Galaxy S9

Yılın ilk aylarında tanıtılan Galaxy S9, Android ekosisteminin en güçlü akıllı telefonu olarak karşımıza çıkıyor. Galaxy S9, ince çerçeveli tasarımı ile iPhone X’un gerisinde kalıyormuş gibi görünse de sunduğu %84’lik ekran/gövde oranı ile en iyi tasarıma sahip akıllı telefon olarak kendini gösteriyor. Performans, kamera ve pil ömrü konularında tüketicileri asla üzmeyecek olan Galaxy S9’un en büyük dezavantajı ise yazılım güncellemeleri konusundaki yavaşlığı ve yetersiz Bixby sanal asistanı. Galaxy S9 hakkındaki detaylı incelememize buraya tıklayarak ulaşabilir, ayrıca buraya tıklayarak da Galaxy S9’u incelediğimiz YouTube videosuna ulaşabilirsiniz.

Apple iPhone X

Pek çok farklı konuda eleştiri toplasa da Apple’ın en güncel premium akıllı telefonu olan iPhone X, küçük bir fark ile Galaxy S9’u geride bırakarak listenin zirvesinde yer alıyor. iPhone X’u 1. sıraya oturtan en önemli nedenler diğer rakiplerine göre çok daha kararlı bir yazılıma sahip olması ve yazılım güncellemeleri konusunda neredeyse rakipsiz olması. iPhone X hakkındaki detaylı incelememize buraya tıklayarak ulaşabilir, ayrıca buraya tıklayarak da iPhone X’u incelediğimiz YouTube videosuna ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.t3.com/features/best-smartphone
239
174
45
35
33
Emoji İle Tepki Ver
239
174
45
35
33