8
7
3
0
0

Alışveriş yapmak hepimize büyük bir haz verir. Özellikle biz teknoloji severler için teknoloji mağazaları içinde kaybolmak çok güzeldir. Bu durumlarda genelde zamanımız bol, ancak paramız az olur. Bugün hazırladığımız videoda, 10.000 TL’yi sadece 10 dakikada harcadık. Lütfi ve Çağdaş’ın 5’er bin TL’yi 5’er dakikada harcadığı videoda son derece eğlenceli anlar bizleri karşılıyor.

Oyun konsolundan ses sistemine, kulaklıktan gimbala kadar pek çok ürün satın aldığımız videomuzda, tüm bu ürünleri siz değerli takipçilerimize hediye edeceğiz. Sosyal medya hesaplarımızdan yapacağımız paylaşımlarla hediye edeceğimiz bu ürünler için bizi takipte kalmayı unutmayın.

Videoda en çok dikkat çeken şey, Çağdaş ile Lutfi’nin alışveriş tarzları oldu. Çağdaş daha çok pahalı ve büyük ürünlere yönelirken, Lutfi; küçük küçük ama işlevsel ürünler satın almayı tercih etti. İkisi birleşince 10.000 TL’nin harcanması için etkili bir set oluşturduğumuzu söyleyebiliriz.

Ayrıca videoda tanıttığımız mobil oyun Rise of Kingdoms’u indirmek için buradaki linki kullanabilir, “CILGINTURK” hediye kodunu kullanarak oyun içinde sürpriz hediyelerden faydalanabilirsiniz.

8
7
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
7
3
0
0