7
1
1
0
0

Yaklaşık 2 yıl önce yanında bal ile birlikte sipariş ettiğimiz çakma 3310, uzun süredir hem sizlerin hem de bizlerin merak konusuydu. Bir kabın içine yanında gelen ballarla gömdüğümüz çakma 3310’un ne durumda olduğu, daha da önemlisi dünyanın “en sağlıklı” balının ne hallere geldiğini merak ediyorduk. Bugünkü videomuzda ise, tüm merakımızı gidereceğiz. 

İki yıl önce yayınladığımız videoda, telefonun çakma olmasından kaynaklı olarak kendisine güzel bir test yapma kararı almış, bunun sonucunda da telefonu bal mezarlığına göndermiştik. Burada, 2 yıl gibi uzun bir süre duran ballı telefonumuz, açıkçası bizleri hayal kırıklığına uğrattı. Radyasyonunu bala salıp balın tüm şekerlerini ortaya çıkaran telefonumuzun en azından açılmasını bekliyorduk, ancak ne var ki böyle bir şey gerçekleşmedi. 

Sıcak yaz ayları yetmiyormuş gibi bir de balın yapışkanlığıyla son derece yapış yapış bir videoyla sizleri başbaşa bırakıyoruz. Bu video ile birlikte bir kez daha uyarımızı yapalım. Televizyonlardan ve diğer yerlerden yasal olmayan yollarla satılıp insanları kandıran çakma telefonlara karşı dikkatli olunuz. Günümüzde azalsa da hala bazı yerlerde gördüğümüz bu çakma telefonlar, sadece kalitesiz değil aynı zamanda sağlığa zararlı maddeler de içeriyor. Unutmayın, yanında bal ile satılan bir telefonun orijinal olma ihtimali, Sabri’nin uçma ihtimalinden daha düşük.

7
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
1
1
0
0