Gerçek Alman Yakışıklısı: 2022 Model BMW 2 Serisi Coupe Tasarımı Gün Yüzüne Çıktı

41
13
11
3
3
BMW'nin önümüzdeki günlerde tanıtması beklenen 2022 model 2 Serisi Coupe'nin tasarımı sızdırıldı. Bir Instagram hesabı tarafından sızdırılan görüntüler, aracın klasik bir BMW olacağını gözler önüne seriyor. BMW'nin Goodwood Hız Festivali kapsamında yapacağı açıklamalar, 2 Serisi Coupe'nin tüm detaylarını açığa çıkaracak.

Paylaştığı lüks otomobil fotoğrafları ile ün kazanan "Wilco Blok" isimli bir Instagram hesabı, Alman otomobil devi BMW'nin geçtiğimiz yıl üretime başlayan "2 Serisi Coupe" modelinin görüntülerini sızdırmayı başardı. Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek Goodwood Hız Festivali isimli etkinlik kapsamında tanıtılması beklenen otomobilin sızdırılan görüntüleri, bu aracın tüm gizemini ortadan kaldırmış oldu.

BMW 2 Serisi Coupe'nin tasarımına baktığımızda, aracın klasik bir BMW olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Böbrek ızgaralar, yeni nesil ön ve arka farlar ile BMW'nin genel tasarım dili, tümüyle bu araçta yer alıyor. Aracın teknik özellikleriyle ilgili edinilen bilgiler ise BMW 2 Serisi Coupe'nin halefine göre ciddi anlamda güçlendirileceği yönünde.

Karşınızda 2022 model BMW 2 Serisi Coupe

BMW 2 Serisi Coupe

Edinilen bilgilere göre 2022 model BMW 2 Serisi Coupe, farklı pazarlarda farklı motor seçenekleri ile satışa sunulacak. Bu bağlamda; Kuzey Amerika'da satışa sunulacak baz modelin 2.0 litrelik 258 beygir gücünde bir motora sahip olacağı bildiriliyor. Avrupa pazarlarında satılacak modellerin ise 3 veya 4 silindirli motor seçeneklerine ek olarak, 6 silindirli 3.0 litrelik bir versiyonun daha olacağı ifade ediliyor. Ayrıca şimdilik arkadan itişli olarak duyurulması beklenen modellerin dört çeker versiyonlarının da ileri tarihlerde tanıtılacağı belirtiliyor.

BMW 2 Serisi Coupe

Motor demişken; ABD ve Avrupa pazarında satışa sunulacak en güçlü motor seçeneği de ortaya çıkmış durumda. Buna göre bir tüketici, "M240i xDrive" olarak isimlendirilecek versiyonu satın aldığında, 374 beygir gücündeki TwinPower Turbo I6 motorla karşılaşma imkanı yakalayacak. 3.0 litrelik bu motorun, yüksek performans isteyen tüketicilere hitap edeceği belirtiliyor.

BMW 2 Serisi Coupe

BMW'nin önümüzdeki günlerde tanıtmaya hazırlandığı 2 Serisi Coupe'nin 8 ileri Sport Steptronic şanzıman ile geleceği, bu araçla ilgili bilinenler arasında yer alıyor. Ancak şirket, ilerleyen dönemlerde 6 ileri manuel şanzıman seçeneğini de opsiyonlar arasına ekleyebilirmiş. BMW'nin Goodwood Hız Festivali'nde yapacağı açıklamalar, 2022 model 2 Serisi Coupe ile ilgili her şeyi açığa çıkarmış olacak.

Kaynak : https://tr.motor1.com/news/518337/2022-bmw-2-coupe-sizdi/
41
13
11
3
3
Emoji İle Tepki Ver
41
13
11
3
3