Bir Zamanlar Türkiye'de Trafiğin Bitki Örtüsüydü... 2023 Hyundai Accent Tanıtıldı!

10
3
2
1
0
Hyundai, 2023 model Accent'i tanıttı. Türkiye'de alıştığımız tasarımından çok farklı görünen otomobil, sahip olduğu özellikler ve güçlü motoruyla da ilgi çekmeyi başaracak gibi görünüyor.

Güney Koreli otomotiv şirketi Hyundai'ın en popüler otomobillerinden bir tanesi hiç şüphesiz Accent'ti. Bir dönemler Türkiye'de de oldukça popüler olan otomobil, kademeli olarak pek çok ülkeden çekildi. Ancak Hyundai'ın Accent satmaya devam ettiği bazı ülkeler var. Hal öyle olunca da Accent üretimleri tam gaz devam ediyor. Şimdiyse Hyundai, 2023 model Accent'i resmen tanıttı.

2023 Hyundai Accent'in dış tasarımı, Türkiye'de satışı devam eden Elantra isimli modelden esinlenerek oluşturuldu. Bu bağlamda; iri bir ızgaraya sahip olan yeni Accent'in Elantra'dan en büyük farkı, parçalı far tasarımı. Bu otomobilde kaput ile tampon arasına ince şerit LED far eklemesi yapıldı. Bu da Accent'e hoş bir hava katıyor. Aracın arka kısmına baktığımızda ise bagaj kapağını boydan boya kaplayan stopları görüyoruz.

Karşınızda 2023 Hyundai Accent!

2023 Hyundai Accent

Yeni Hyundai Accent, sınıfına kıyasla gelişmiş özelliklere sahip. Aracın iç tasarımına baktığımızda, 10,25 inç büyüklüğünde tam dijital gösterge ekranını ve aynı boyuttaki bilgi-eğlence ekranını görüyoruz. Her iki ekranı tek bir panel içine alan tasarımcılar, direksiyon üzerinden vites değiştirme kulakçıkları da tercih ettiler. Kendinden ısıtmalı ve havalandırmalı koltuklarla donatılan otomobil, deri döşeme ve ambiyans aydınlatma ile de kendinden beklenenin fazlasını sunuyor.

Hyundai Accent iç tasarım

1.5 litrelik turboşarjlı benzinli motordan güç alan 2023 model Hyundai Accent, 156 beygir güç ve 253 Nm tork değeri sunuyor. Tüketiciler bu otomobili 6 ileri vitesli manuel veya yedi vitesli otomatik şanzıman ile satın alabilecekler. 

Hyundai

"Verna, Hyundai Accent'in Hindistan'da kullanılan ismi.

Hyundai Accent satın almak isteyen bir tüketicinin, en boş donanıma sahip model için sadece 13 bin 200 dolar ödeme yapması gerekecek. Gırtlak dolu versiyonun fiyatı ise 21 bin dolar seviyesinde olacak. Aracın Türkiye'ye gelme olasılığı düşük olsa da bu fiyatlardan sonra keşke gelse diyebilirsiniz...

Accent 2023

Kaynak : https://www.motor1.com/news/658416/2023-hyundai-verna-debut-specs/
10
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
3
2
1
0