350 Bin Dolar Ödül Havuzlu PUBG Avrupa Ligi 3. Aşaması Yarın Başlıyor

12
6
1
0
0
Dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan PUBG'nin Avrupa Ligi üçüncü aşaması, 30 Ağustos 2019 tarihinde başlayacak. Avrupa liginde 350 bin dolarlık bir ödül havuzu ve uluslararası turnuva için giriş bileti için mücadele edecek oyucular, savaş alanının en iyisini belirleyecek. Avrupa’nın en iyi takımları PUBG Global Championship’te yer almak için Berlin’de karşılaşacak.

Çıktığı günden bu yana hayatta kalma ve nişancı yeteneklerini sınayan oyun PUBG, dünya çapında yüz milyonlarca kişi tarafından oynanıyor. Oyuna karşı olan ilgi bu denli yoğun olduğu için oyun, farklı turnuvalara da yer veriyor ve yarın, PUBG Avrupa Ligi'nin üçüncü aşaması başlıyor.

Dünyayı kasıp kavuran çok oyunculu oyun PUBG'nin en iyi takımlarının karşılaşacağı PUBG Global Championship, 30 Ağustos Cuma günü Messe Berlin'de başlayacak ve twitch.tv/pel_esports adresinden canlı olarak yayınlanacak.

PUBG

Takımlar, 350 bin dolarlık devasa ödül havuzu ve kasım ayında düzenlenecek olan PUBG Global Championship’e (PGC) gitmek için sunulacak altı giriş bileti için mücadele edecek. Dünyanın en iyi PUBG oyuncuları ABD Kaliforniya’da onlara özel olarak hazırlanacak savaş alanında hayatta kalmak ve 2 milyon dolarlık ödül havuzunu paylaşmak için kozlarını paylaşacak.

PUBG

Bu macera cuma günü Türkiye saati ile 19.00’dan itibaren başlayacak, cumartesi ve pazar günü de aynı saatlerde devam edecek. Önemli bir detay olarak ikinci ve altıncı haftanın maçları, Türkiye saati ile 18.00’da başlayacak. PEL 3. Aşama Fragmanına bu linkten ulaşabilirsiniz. PGC eleme yöntemi hakkında daha fazla bilgiye bu bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

PEL 3. Aşaması, altı hafta boyunca yoğun bir şekilde oynanacak ve 96 maç sonunda en iyi 16 takım belli olacak. Son hafta bütün katılımcılar, şanlı PGC sahnesine çıkabilmeyi garantilemek için bütün yeteneklerini ortaya koyacak. Sanhok’un rekabetçi harita havuzuna eklenmesiyle birlikte her eleme günü bir maç bu haritada oynanacak, takımların başarılı olması için her zamankinden daha fazla çaba sarf etmeleri gerekecek.

PUBG'nin en iyi isimlerinin final için gerçekleştireceği mücadeleyi bu bağlantı aracılığıyla 30 Ağustos 2019 tarihinde izleyebilirsiniz.

12
6
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
6
1
0
0