19
3
2
2
1

İnsanlar genelde şanslarına güvenmeyi seviyor. Bazı teklifler de gerçek olmak için fazla iyi dursa da insanları kendine çekmeyi başarıyor. Bu durumun bir örneği de adeta oyunlardaki loot sandıklarını gerçeğe uyarlayan rastgele key'ler.

Temel mantık olarak loot sandıkları gibi bu key'lerde de karşımıza rastgele bir oyun çıkıyor. İddia, bu oyunların arasında 200 liralık, muhtemelen AAA olarak adlandırılan oyunların da yer aldığı yönünde. Biz de bu key'lerden 50 adet alarak şansımızı denedik.

Denemeler nasıl sonuçlandı?

steam keycode denemesi

Bize gelen key'lerden yaptığımız denemede karşımıza çıkan sonuç tatmin edici olmaktan oldukça uzak oldu. Genellikle Steam’in en ucuz oyunları arasında yer alan yapımlarla karşılaştık. Üstelik bazı oyun anahtarları, zaten bize anahtarı gönderilen oyunlar arasında yer alıyordu. 

Bu denememizde bir kez daha gördük ki ucuz anahtarın oyunu pek de iyi olmuyor, iyi bir oyun denk getirme umuduyla kodlara para döktüğümüzde büyük oranda verdiğimiz paranın karşılığı olmayan, muhtemelen de hiçbir zaman oynamayacağımız oyunlarımız olmuş oluyor. 

Zaman zaman gerçekleştirilen indirimlerde bu kodlara vereceğimiz parayı saklayarak oyun almamız bize çok daha mantıklı olacak gibi duruyor. Yine de şansınızı denemek isterseniz bu size kalmış ancak umutlarınızı çok yüksek tutmamanızı tavsiye ediyoruz. 

19
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
19
3
2
2
1