Android Oyunlarını Facebook’ta Canlı Yayınlayabilirsiniz

1
0
0
0
0
Bilgisayarlarda Android kullanımını sağlayan BlueStacks, Facebook Live desteği kazanarak PC üzerinden Android oyunlarını yayınlayabilmenize olanak tanıyor.

Artık bir ekol haline gelen oyun yayıncılığı özellikle Twitch ve YouTube üzerinden popüler olsa da son zamanlarda Facebook üzerinden yayın yapmak da iyice popülerleşmeye başladı. Genellikle PC ve konsol oyunları üzerine odaklanılan bu türde artık mobil oyunculuk da önem kazanıyor.

Bunu fark eden PC için Android emülatörü BlueStacks, kendi programına Facebook Live desteği getirerek PC üzerinden Android oyunlarını Facebook’ta canlı olarak yayınlayabilmenize olanak tanıyor. Yani Clash Royale, Clash of Clans (hatta Online Kafa Topu da olmalı bizce) gibi taktik konusunda kendinizi iyi gördüğünüz oyunları BlueStacks sayesinde Facebook’tan canlı yayınlayabileceksiniz. Bunu telefon ya da tablet gibi ufak ekranlar dışında bilgisayardan yapmak da oldukça rahat olacak.

Yukarıda gördüğünüz gibi sol tarafta oyununuz sağ tarafta ise canlı yayın paneliniz olacak. Kameranız ile kendi görüntünüzü takip ederken aynı zamanda yorum akışını da kontrol edebileceğiniz bir bölüm mevcut. Böylece rahatlıkla yayın yapabileceksiniz. 

Windows ve Mac uyumu olan BlueStacks’i buradaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0