Apple, Aralık Ayında Sürpriz Bir Ödül Etkinliği Düzenleyecek

8
4
1
0
0
Apple önümüzdeki ay sürpriz bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Yapılan duyuruya bakılırsa şirket, yılın en iyi uygulama ve içeriklerini seçeceği bir ödül etkinliği düzenlemeyi planlıyor.

Apple geçmişte App Store'da yılın en iyi uygulamalarını ve içeriklerini ödüllendirse de bu konuda bir basın etkinliği düzenlemiyordu. Ancak bu yıl işler değişecekmiş gibi görünüyor. Cupertino merkezli teknoloji devi sürpriz bir duyuruyla, 3 Aralık TSİ 00.00'da New York'ta gerçekleştirilecek yeni bir basın etkinliğini açıkladı.

Yeni etkinlik "Loved by millions. Created by the best." başlığıyla duyuruldu. Duyurunun ne anlama geldiğine dair henüz açıklama yok ve Apple, daha önce bu tarz bir etkinlik düzenlemediği için içeriği bilinmiyor.

Bununla birlikte Apple, her yıl Aralık ayının ilk birkaç günü boyunca yılın favori uygulamalarını ve oyunlarını paylaşıyor ve bu etkinlikte, uygulama geliştiricilerini ödüllendireceği düşünülüyor.

apple ödül etkinliği

Apple, tüm dünyadaki eğlence ve kültüre yön veren içerikleri, en iyi oyunları, müzikleri, filmleri, dizileri, podcast'leri ve daha pek çoğunu ödüllendiriyor. Ancak bu yıl basın etkinliğiyle birlikte daha geniş çaplı bir ödül etkinliği karşımıza çıkabilir.

Etkinlikte herhangi bir donanımın tanıtılıp tanıtılmayacağı bilinmiyor, ancak etkinlik başlığına bakılırsa bu durum, pek olası görünmüyor. Apple'ın Aralık ayında Mac Pro ve Pro Display XDR'yi piyasaya sürmesi bekleniyor ve belki bir ihtimal resmi bir çıkış tarihi duyurulabilir.

Samsung da geçtiğimiz hafta, bu yıl ikincisini düzenlediği SDC 2019 etkinliğinde uygulama geliştiricileri ve tasarımcıları ödüllendirmişti. Best of Galaxy Store Awards 2019 ödüllerinde çeşitli kategorilerde en iyi uygulama ve tasarımlar seçilmişti. Apple da rakibine uyarak benzer bir ödül etkinliği düzenleyecek olabilir.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/11/18/20971352/apple-event-surprise-special-apps-games-december-2019
8
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
4
1
0
0