Samsung, Galaxy Store'un En İyi Uygulama ve Tasarımlarını Seçti

23
15
5
4
3
Samsung, SDC 2019'da uygulama geliştirici ve tasarımcılarını ödüllendirdi. Best of Galaxy Store Awards 2019 ödülleri, en iyilerin yer aldığı çeşitli kategorilerde sahiplerini buldu.

Samsung Geliştirici Konferansı'nda (SDC) uygulama geliştiricilerini ve tasarımcılarını ödüllendiren Best of Galaxy Store Awards 2019 ödülleri açıklandı. Etkinlikte Galaxy Store'da yılın en iyi uygulamaları ve tasarımları, ödüllerine kavuştu.

İlk olarak 2018'de başlatılan ödül etkinliği; en iyi uygulama, oyun, tema, Galaxy Watch uygulaması ve Galaxy Watch tasarımı kategorilerinde Galaxy Store'un en iyilerini seçiyor. Samsung bu yıl ödülleri genişleterek 25 geliştirici ve tasarımcıyı aday gösterdi. Ödüller yılın en iyi performansını gösteren uygulamalara ve Samsung'un yenilikçilik, kalite ve yaratıcılık ruhunu en iyi şekilde kucaklayanlara verildi.

Galaxy Store'un en iyileri, ödül törenine katılmak üzere SDC'ye davet edildi ve kazananlar, Galaxy Store ve diğer ayrıcalıkları içeren Best of Galaxy Store Awards 2019 afişini aldılar.

İşte Galaxy Store'un en iyi uygulama ve tasarımlarından bazıları:

En İyi Yarış Oyunu 2019: Asphalt 9: Legends

asphalt legends galaxy store

Gameloft'un popüler yarış serisinin son oyunu olan Asphalt 9: Legends'ta oyuncular, hayallerindeki arabaları, dünyanın en iyi yarış otomobili üreticilerinin gerçek araçlarından oluşan listeden seçerek kıyasıya yarışıyor. Çarpıcı grafikleri, üstün mobil oyun deneyimi için Samsung'un ekran teknolojisinin tüm avantajlarından yararlanarak konsol benzeri bir deneyim sunuyor. Oyun aynı zamanda oyuncuların bağlantı kurmasına ve iş birliği yapmasına izin veren yarış kulübü gibi sosyal unsurlar da içeriyor.

En İyi Sosyal Uygulama 2019: TikTok

tiktok galaxy store

İnternetin en farklı anlarını kullanıcılara ulaştıran TikTok, içerik oluşturmak ve paylaşmak için kullanılan popüler kısa video uygulaması. TikTok, yaratıcı eğlenceyi, dansları ve eskizleri gösteren videolardan değişik becerilere kadar dünyayı kasıp kavurdu. Uygulama, kullanıcıların çeşitli filtreler ve uygulama içi düzenleme araçlarıyla geliştirilebilen ve müzik içeren üzere kısa videolar oluşturmasına olanak tanıyor. 15 saniyelik videolar TikTok'ta veya diğer sosyal medya uygulamalarında paylaşılabiliyor.

En İyi Marka İş birliği Teması 2019: Cogul Planet MLB Theme

mlb teması galaxy store

Koreli dijital içerik sağlayıcısı Cogul Planet, ABD Major League Baseball ile ortak kurarak Nisan 2019'da Galaxy Store'da MLB akıllı telefon ve saat temalarını yayınladı. Temaların yanı sıra, şampiyona oyunlarının heyecanını yeniden yaratmak için en iyi anlardan oluşan yayıncı yorumlarının zil sesleri de yer alıyor.

En İyi Saat Tasarımı 2019: Matteo Dini

Matteo Dini akıllı saat tasarımı Galaxy Store

Samsung Galaxy Watch gibi Tizen akıllı kol saatleri için çeşitli dijital ve analog saat tasarımları yapan Matteo Dini, modern ve klasik tasarımların karışımıyla kullanıcılar tarafından beğeni topluyor. Tasarımcı ve CEO Matteo Dini, "Samsung ile çalışmak olağanüstü bir şey. Saatimin tasarımlarını beğenen ve onları günlük hayatta kullanan dünyanın dört bir yanından insanlarla temas halindeyim. Bu çok heyecan verici!" dedi.

Kaynak : https://news.samsung.com/global/samsung-celebrates-best-of-galaxy-store-awards-at-sdc-2019
23
15
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
23
15
5
4
3