Apple Arcade, Bazı Kullanıcılar İçin Erken Erişime Açıldı

9
1
0
0
0
Açıklanan fiyatı ile oyun tutkunlarını üzen Apple Arcade, bazı kullanıcılar için erken kullanıma açılmasıyla dikkat çekti. Birçok farklı oyun seçeneğiyle gelmesinin yanı sıra özgün bir oyun platformu oluşturması da Apple'ın yenilikçi hareketleri arasında yer alıyor.

MacRumors’a gönderilen birkaç tweet göz önüne alındığında Apple Arcade'in tamamlanmış hâlinin planlanan tarihinden önce piyasaya sürüleceği düşünülüyor. Şu anda bazı modellerde kullanıma açık olmasıyla beraber, Apple Arcade’i çalıştıran cihazlarda iOS 13 veya iOS 13.1 Beta sürümleri kullanılıyor.

Apple'ın geçtiğimiz günlerde tanıttığı Apple Arcade, şimdilik 100'den fazla oyuna ev sahipliği yapacak yeni bir platform. Birçok ünlü yapımcının oyunlarını içeren Apple Arcade içindeki hiçbir oyunda eklenti satın alımı olmayacak ve reklamsız bir hizmet sunulacak.

Üyelik bilgilerinin yer aldığı görseller paylaşılıyor:

apple arcade

MacRumors, kendilerine iletilen bazı üyelik bilgi formlarını da okurlarıyla paylaştı. Yukarıdan da inceleyebileceğiniz form, Apple Arcade'in bazı kullanıcılar için erken erişime açıldığının bir kanıtı olarak yorumlanabilir. Üye olmadan kullanamayacağınız Apple Arcade, ilk ay ücretsiz olmasının ardından yurt dışında 4,99 dolar olarak fiyatlandırılacak. Türkiye’de ise 35 lira gibi yüksek bir fiyatla kullanıma sunulacak.

Zengin içerik ile geliyor:

arcade

Şu anda yaklaşık 60 oyun indirilebilir durumda yer alırken yakında indirilebilir bütün oyunların açıklanacağı duyuruldu. Bulmacalardan aksiyon oyunlarına, RPG oyunlardan çevrimiçi oyunlara kadar birçok oyun içerecek olan Apple Arcade’e düzenli olarak farklı oyunların yükleneceği de Apple’ın yaptığı açıklamalar arasında yer alıyor.

Oyunlar, internet erişimi olmadan da tamamen çevrimdışı bir şekilde oynanabilir olarak gelecek. Üye olduktan sonra da herhangi bir indirme sınırı ile karşılaşmadan istediğiniz kadar oyun indirme hakkına sahip olacaksınız.

Henüz son hâlini almamış olan Apple Arcade, günden güne yeni uygulamalarla zenginleştiriliyor ve hataları gideriliyor. Oyun dünyasına yeni bir platform getiren Apple Arcade, birçok kullanıcının da ilgisini çekmiş durumda.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2019/09/16/apple-arcade-launches-early-for-some-users/
9
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
1
0
0
0