Apple Card'ın Çıkış Tarihinin Oldukça Yaklaştığı İddia Edildi

16
3
3
2
0
Apple, yeni girişimi olan Apple Card’ı çok yakın zamanda duyurabilir. Çıkış tarihi hâlâ net olarak bilinmeyen Apple’ın kredi kartı servisi, bugün yayınlanan yeni bir rapora göre Ağustos ayının ilk yarısında karşımıza çıkabilir.

Mart ayında Apple, kişisel finans pazarına gireceğini açıkladığında hepimizi şaşkınlığa uğratmıştı. Dev şirket; iPhone ve Apple Wallet ile büyük uyum noktalarından biri olan ve derin bir işbirliği sağlayan Apple Card’ı oluşturmak için Goldman Sachs ile anlaştı. Şirket, ilk işbirliğini duyurduğunda ve Apple Card hakkında bilgi verdiğinde kartın yaz aylarında karşımıza çıkabileceğini söylemiş ama net bir tarih vermemişti. Bugün çıkan yeni bir rapora göre Apple Card çıkmaya çok yakın.

Apple, Bloomberg'in yeni raporunun doğru olması durumunda Ağustos ayının ilk yarısında kredi kartını piyasaya sürmek için hazırlanıyor. Bloomberg, Apple’ın planlarına aşina bir isimsiz kaynakla konuştu ve bu kaynak; Apple ve Goldman’ın daha önce bildirilmiş olan son kontrolleri gerçekleştirmek için buluştuğunu ve Apple Card’ın çok yakında çıkacağını açıkladı.

apple card

Bu durum, Apple için etkileyici çünkü Apple Card, piyasaya girmeden önce bu zorlu yoldaki birkaç engelle uğraşmak durumunda kaldı. Bloomberg’in raporu, Mayıs ayında Apple’ın, Goldman Sachs’ın kredi kartını güçlendirmek için geliştirdiği teknoloji ile ilgili endişelerini dile getirdiğini de iddia ediyor. Apple bu durumda değişiklikler istemesine rağmen kartın çıkmasını erteleyecek kadar büyük bir çalışmaya ihtiyaç olmayacağı söyleniyor.

Apple'ın fiziksel kredi kartlarını piyasaya sürerken temel amacı, işlemlerin Apple Card üzerinden gerçekleşmesini sağlamak ve kartın Apple Wallet üzerinden yönetilmesine imkân vermek. Kart, satıcıların Apple Pay ödeme yöntemini kabul etmediği zamanlar için geçerli olacak. Apple, Apple Pay alışverişlerinde %2 nakit geri ödeme yaparken fiziksel kart alımlarında sadece %1 nakit geri ödeme teklif ediyor.

Kaynak : https://www.slashgear.com/apple-card-release-date-might-be-right-around-the-corner-26585374/
16
3
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
16
3
3
2
0