Assassin’s Creed Odyssey’e Birçok Yenilik Getirecek DLC Yarın Yayınlanacak

13
4
2
0
0
Assassin’s Creed Odyssey’in son DLC’si Judgment of Atlantis; oyuna yeni silahlar, yeni yetenekler ve bolca etkileşimde olacağınız Antik Yunanistan’ı getiriyor.

Assassin’s Creed serisinin son oyunu olan Assassin’s Creed Odyssey, yeni ek paketlerle hikâyesini ve oynanış alanlarını genişletmeye devam ediyor. Bu seferki ek paket, bizi Antik Yunanistan’a götürüyor ve Yunan mitolojisinin önemli karakterlerinden Poseidon ile karşı karşıya getiriyor.

Judgment of Atlantis ismine sahip olan DLC’de oyuncular, kötülüğe batmış bir şehri keşfedecek ve Yunan tanrısı Poseidon ile karşılaşacak. Bu ek paket, üç bölümlük "Fate of Atlantis" serisinin son ek paketi olacak.  

Assassin's creed odyssey

Judgment of Atlantis, Kassandra ve Alexios’un savaş hünerlerinin farkına varmanıza ve mevcut yeteneklerinize yenilerini ekleyebilmenize olanak sağlayacak. "Kronos’ Punishment", düşmanlarınıza gizlice saldırabilmeniz için bir klon oluşturmanızı sağlayacak. "Wrath of Ares", düşmanları yavaşlatan ve 14 saniye sonra patlayan bir alan yaratmak için mızrağınızı yere vurmanızı sağlarken "Blessing of Kronos" ise adrenalin emici ve donma etkilerine karşın adrenalinizin daha hızlı dolmasına imkân verecek.

Ek paket; topuz, mızrak ve hançer olmak üzere üç yeni silah da getiriyor. Üç silahı da suikastçı, savaşçı veya avcı güçlendirmeleriyle güçlendirebiliyorsunuz. Örnek olarak eğer bir suikastçı topuzu yaparsanız gizli saldırılarınızı yakındaki tüm düşmanlara yayabiliyorsunuz. Tabii seçimlerinizi iyi yapmanız gerekiyor çünkü her silah, yalnızca bir kere güçlendirilebiliyor. Judgment of Atlantis, 16 Temmuz tarihinde PS4, Xbox One ve PC platformlarına çıkacak. Judgment of Atlantis'in oynanış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. 

13
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
4
2
0
0