Bing, Ürünleri 3 Boyutlu Olarak İnceleyebileceğiniz Yeni Bir Reklam Sistemi Kullanmaya Başladı

24
5
2
1
0
Bing tarayıcısı, masaüstü sürümü için 3 boyutlu reklamlar yayınlamaya başladı.

Microsoft, masaüstü kullanıcıları için Bing'de yeni bir reklam sistemi test etmeye hazırlanıyor. 3D reklamlara başlamak için şirket, Samsung ile ortaklık kurdu ve kullanıcılarına en yeni S10 serisi telefonların 3 boyutlu tanıtımını yapma fırsatı verdi.

Bu, reklamları göstermenin kesinlikle ilginç bir yolu ve Microsoft, bunun platformlarına özel bir yöntem olduğunu söylüyor. Asıl amaç, kullanıcıların tam ekran açılır pencerelerden 3 boyutu görüntüleri döndürmek, yakınlaştırmak ve uzaklaştırmak için tam denetime sahip olmaları. Microsoft’un İngiltere’deki arama reklamcılığının başındaki isim Ravleen Beeston, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bing'e özgü olan bu yeni 3B reklamlar, bir ürünle ilgilenmek isteyen tüketicilerin deneyimini tamamladıkları ve geliştirdikleri için masaüstünde ürünleri göstermeye yarıyorlar ve yeni bir arama ağı reklamcılığı çağını müjdeliyor.”

Reklamlar ayrıca Stardom'un pazarlama ajansı Performics tarafından desteklenecek ve şu an için masaüstü kullanıcılarına özel olacak. Mobil kullanıcılara veya reklamlarla ilgili diğer ayrıntılara gelince Microsoft, şu anda herhangi bir ayrıntıyı paylaşmaya hazır değil. Search Engine Land'de şu ifadelere yer verildi: “Hedeflerimizin bir parçası olarak yeni özellikleri sürekli olarak güncelliyor ve test ediyoruz. Şu anda paylaşacak daha fazla bir şeyimiz yok.”

Bir ürünün 3D halini görebilmek, tüketicilere ulaşmak için daha etkili bir yol olabilir. Sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz? Açılır pencere şeklinde gelen reklamları nasıl buluyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmına bekliyoruz.

Kaynak : https://www.onmsft.com/news/bing-ads-delivers-first-ever-3d-ads-to-desktop-search-for-samsung-galaxy-s10
24
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
24
5
2
1
0