Bir Hız Oyuncusu, Sekiro’yu 1 Saatten Kısa Sürede Bitirdi

27
11
2
1
0
Yayınlanalı bir hafta olan Sekiro: Shadows Dice Twice oyununu bir hız oyuncusu (speedrunner) bir saatin altında bir sürede tamamlamayı başardı.

Son bir haftada oyun dünyasında büyük sansasyon yaratan ve büyük bir ilgiyle karşılanan Sekiro: Shadows Die Twice, oldukça zor bir oyun olarak kabul görüyor. Tabii oyunu kolay bulanlar ve zor olduğunu düşünenleri ‘zor oyun görmemekle’ itham eden de bir kesim var. Oyunun Steam yorumları da bu tartışmayı gösteriyor.

Tartışmada hangi tarafa yakın olduğuna bakmaksızın herkesi şaşırtan isim ise Twitch yayıncısı danflesh111. danflesh111’in yayınında oyunun tamamlanması 50 dakika 52 saniye sürdü.

Elbette ki bu rekor çok uzun süre kalmayacak. Oynanış videosunda da görülebileceği üzere performansı iyileştirmek için hala yer var ve bu deneme, rekoru getirse de mükemmel olmaktan birazcık uzak. Oyunun oynanışı ilerleyen dönemlerde daha akıcı ve hızlı hale gelecektir.

Sekiro: Shadows Die Twice oyunu şu anda oldukça popüler durumda ve Steam’de en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Oyun ayrıca PlayStation 4 ve Xbox One konsollarında da oynanabiliyor.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/a-sekiro-speedrunner-has-already-beaten-the-game-in-less-than-an-hour/
27
11
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
27
11
2
1
0