Blizzard, World of Warcraft Classic'teki Bazı Özelliklerin 'Hata' Olarak Algılanmaması İçin Açıklama Yaptı

4
2
2
0
0
World of Warcraft, seneler içinde geliştirilen ve günümüzdeki son halini alan bir oyun serisi. Bu nedenle Blizzard, yakında çıkacak World of Warcraft Classic için oyuncuların bazı özellikleri "hata" olarak algılamaması gerektiği hakkında açıklama yaptı.

Blizzard, yıllar içinde World of Warcraft'ta çeşitli değişiklikler ve güncellemeler yaptı ve oyun, ilk günkünden hayli farklı bir hale büründü. Bu nedenle Blizzard, yakında çıkacak World of Warcraft Classic'i oynamayı dört gözle bekleyen oyuncuların oyunun bazı özelliklerini hata olarak algılamamaları için uyarıda bulundu.

Blizzard, World of Warcraft forumlarında oyunun bazı özelliklerini kasıtlı olarak oluşturduklarını belirtti ve bazı detaylar paylaştı. Yapılan açıklamada "WoW Classic'in yapısı, bazen farklı oyuncular için farklı anılar çağrıştırıyor. Bu durum, bazıları için neyin amaçlandığı ya da çalışmadığı hakkında yanlış anlaşılmalara yol açabilir." denildi.

Muhtemelen pek çok oyuncu, orijinal World of Warcraft'ın nasıl hissettirdiğini unutmuş olabilir. Üstelik World of Warcraft'ın modern dünyasına daha fazla aşinaysanız oldukça zorlayıcı bir deneyim olabilir. Mevcut versiyonlar ile WoW Classic arasında; daha yavaş respawn süreleri, mevcut görevlerin harita üzerinde “!” ile gösterilmemesi gibi farklar bulunuyor.

Bunlar, Blizzard'ın yıllar içinde yaptığı ve bazı oyuncuların oyunu kolaylaştırdığını iddia ettiği iyileştirmelerden bazıları. Bu özellikler olmadan oyunu deneyimlemek isteyenler için World of Warcraft Classic, 27 Ağustos 2019 tarihinde dünyanın her yerinde görücüye çıkıyor.

Kaynak : https://www.ubergizmo.com/2019/05/world-of-warcraft-classic-features-not-bugs/
4
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
2
2
0
0