Borderlands 3’ün Eğlenceli Yeni Bir Videosu Yayınlandı

8
6
6
5
2
Borderlands 3’ün Eğlenceli Yeni Bir Videosu Yayınlandı
Borderlands 3’ün "Official Guide" isimli yeni fragmanı, oyunculara Borderlands 3’ün tüm eğlenceli yanlarını gösteriyor. Gelin yayınlanan eğlenceli videoya yakından bakalım.

Borderlands 3, çılgın bir evrende geçen olayları anlatan bir açık dünya FPS oyunu olacak. Oyunun geliştiricisi Gearbox Software, Gamescom 2019 dâhil olmak üzere her fırsatta oyunla ilgili yeni bilgiler yayınlıyor.

Bu kez geliştiriciler, hayranların en sevdiği karakterleri, silahları, araçları, kötü adamları ve oyun hakkında bilmeniz gereken her şeyi anlatan eğlenceli bir video yayınlamaya karar vermişler. Video, hem serinin bir oyununu ilk defa oynayacak olan birine detaylı bilgiler veriyor hem de oyunun eski hayranlarına eğlenceli anlar yaşatıyor.

İşte Borderlands 3 için yayınlanan eğlenceli video:

Borderlands 3, sayısız uzaylı hendekleri içeren birbirinden farklı birçok gezegende geçiyor. Bu oyun, serideki şu ana kadar en büyük oyun olacak ve görünüşe göre geliştirici ekip, bu sefer de oyuncuları ekrana kilitleyecek gibi görünüyor. Oyunda yapacak bir sürü şey var ve üstüne üstlük oyunda microtransaction (oyun içi satın alım) bulunmuyor. Yani bir eşyayı veya silahı almak istiyorsanız onu hak etmeniz gerekecek.

Oyun Xbox One X’te 4K çözünürlükte çalışıyor ancak geliştiriciler, oyunculara 60 FPS desteğini de sunmak istiyor. 60 FPS modunun çözünürlüğü ne olacak henüz bilinmiyor fakat yüksek kare hızında oynamak gerçekten etkileyici oluyor. Diğer konsollarda oyunun sabit kare hızı 30 FPS olacak.

Kaynak : https://www.windowscentral.com/borderlands-3s-official-guide-trailer-hilarious-and-insightful
8
6
6
5
2
Emoji İle Tepki Ver
8
6
6
5
2