Call of Duty: Mobile Oyuncularının Beklediği Mod Nihayet Geliyor

54
6
4
3
2
FPS oyunu denilince akla ilk gelen oyunlardan bir tanesi olan Call of Duty’nin mobil oyunu da çıkar çıkmaz oldukça popüler olmayı başardı. İlk günlerinde devasa bir oyuncu kitlesine kavuşan oyun, şimdi de klasikleşmiş zombi modunu oyuncularına sunuyor.

Dünyanın en popüler FPS (Birinci Şahıs Nişancı) oyunlarından bir tanesi olan Call of Duty, geçtiğimiz aylarda mobil platformlara da çıkmış yapmış ve sadece Google Play’den 50 milyonun üzerinde indirmeye ulaşmıştı.

Call of Duty: Mobile, şimdi de CoD’un klasikleşmiş modlarından bir tanesi olan zombi moduna kavuşuyor. Oyuncuların deneyebileceği bu yeni mod, bugün itibarıyla CoD: Mobile oyuncularına sunuldu.

Call of Duty: Mobile'a gelen tek yenilik zombi modu değil:

Yeni güncellemede sadece zombi modu değil, oyunun mobil sürüm için kontrolcü desteği de bulunuyor. Bu güncellemelerle birlikte oyun, daha da büyüyor ve gelişiyor. Bu ayın başlarında Reddit üzerinden yapılan bir duyuruda Call of Duty: Mobile resmi hesabı, oyunun gelecek planlarıyla ilgili dolu dolu bir paylaşım yapmıştı.

Reddit üzerinden yapılan paylaşımda, topluluk üzerinden gelen talepleri değerlendirdikleri ifade edilmiş ve zombi modunun oyuna geleceği belirtilmişti. Şirketin Reddit’te yaptığı paylaşım tam olarak şöyleydi:

“Geçtiğimiz ay boyunca her gün duyduğumuz tek bir istek vardı: ‘Zombiler nerede?’ Çok kısa bir süre içerisinde parmaklarınızın ucunda olacak. Kontrolcü desteğini de yakın bir süre içerisinde yayınlamayı planlıyoruz ve oyunun içerisinde özellikle eşleştirmede nasıl çalışacağına dair hazırlanan sistemde sona geldik.”

Call of Duty: Mobile

Mobil oyunun yol haritası oldukça etkileyici ve dolu dolu gözüküyor. Ayrıca oyunun içerisinde anti hile mekanikleri, yeni kostümler, yeni modlar ve yeni mücadeleler de bulunacak. Yeni güncellemenin ülkemizde de kısa süre içerisinde kullanıma sunulması bekleniyor.

Call of Duty: Mobile’ı oynayanlardansanız yeni zombi moduyla ilgili düşünceleriniz neler? Sizce oyuna başka hangi özellikler ve modlar eklenmeli? Fikirlerinizi ve beklentilerinizi yorumlar kısımdan bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca oyunu indirmediyseniz aşağıda paylaştığımız bağlantılar üzerinden hem iOS hem de Android cihazınıza indirebilirsiniz.

Kaynak : https://www.gamebyte.com/call-of-duty-mobile-zombies-mode-is-now-available/
54
6
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
54
6
4
3
2