Cyberpunk 2077’nin E3 Videosuna Ait Eğlenceli 'Kamera Arkası' Videosu

8
5
0
0
0
Cyberpunk 2077, E3 2019 oyun fuarında büyük dikkat çekmişti. Sansasyon yaratan tanıtım videosunun kamera arkası görüntüleri paylaşıldı.

Cyberpunk 2077’nin Keanu Reeves’li tanıtımı büyük sansasyon yaratmış, nefes kesici bir sunumla birlikte E3 2019’a damgasını vurmuştu. Yaz boyu gündemden düşmeyen tanıtım fragmanının kamera arkası görüntüleri yayınlandı. 

Normalde kamera arkası videoları, projeye kendini adamamış olanlar için sıkıcı ve fazla teknik olma eğilimindedir. Bu video ise son üründen daha az eğlenceli değil, zira videoda üretim sürecini baştan sona görmek mümkün oluyor.

cyberpunk 2077

Kamera arkası videosu ile orijinal tanıtım filmi kabaca aynı şekilde ilerliyor. Videoda V ve Jackie’nin kısa süreli macerasını takip ediyoruz. Bu videoda önemli sahnelerin nasıl yapıldığı ve görüntünün nasıl oluşturulduğunu adım adım görüyoruz. Bu sürece hareket yakalamalar ve karakterlerin animasyonlarının oluşturulması da dahil. 

Videoda yer yer karakterlerin kaplaması yapılmamış versiyonları ortaya çıkıyor ve Hello Kansas’ın bu “simülasyonda” bütün kontrolü elinde tuttuğunu gösteriyor. Öte yandan ilk oyunun yapımcıları bu simülasyonu görseydi muhtemelen nutukları tutulurdu. 

Bu eğlenceli video aşağıda yer alıyor. 

Kaynak : https://www.gamesradar.com/cyberpunk-2077-cinematic-trailer-making-of/
8
5
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
5
0
0
0