Dead by Daylight'ın Yeni Katili İçin Yeni Video Yayınlandı

13
2
2
1
1
Dead by Daylight'ın Yeni Katili İçin Yeni Video Yayınlandı
Dead by Daylight'ın geliştirici stüdyosu Behavior Interactive, oyunun yeni bölümünde yer alacak olan katil için yeni bir video yayınladı. Yayınlanan yeni videoyla birlikte hayranlar arasında yeni katilin kim olabileceğiyle ilgili teoriler dönmeye başladı.

Behavior Interactive, Silent Hill markasını da bünyesine kattığı Dead by Daylight oyunun 4. yıldönümünü kutluyor. Ayrıca oyuna getirilen çapraz platform desteği (cross-play), tüm platformlardan oyuncuları bir ölüm kalım savaşına dâhil ediyor.

Oyunun geliştirici stüdyosu, Dead by Daylight'ın resmi YouTube kanalından Chapter XVII (Bölüm 17) ile birlikte yeni katilini de ucundan göstermiş oldu. Tabii yeni katilin stüdyo tarafından çıtlatılmasıyla birlikte hayranlar arasında teoriler de uçuşmaya başladı.

Dead by Daylight'ın yeni katili kim?

Yeni bölümün katili, yukarıdan izleyebileceğiniz videoda oyunculara tanıtılmıştı. Bu video sonrası ortaya atılan en popüler ve en çok desteklenen fikir, gördüğümüz kişinin Simyacı (Alchemist) olduğu yönünde.

Simyacı karakteri, geçtiğimiz ekim ayında düzenlenen Hallowed Blight etkinliğinde tanıtılmıştı. Simyacı karakterinin aşağıdan izleyebileceğiniz videosunda bir şırıngayla çiçeğin özünü çıkardığı görülüyor. Yeni katilin tanıtım videosunda ise gelen kırılma sesinin bu şırıngaya ait olduğu düşünülüyor. Ayrıca Dead by Daylight Twitter hesabından atılan bir Tweette "Sisin içinde bir şeyler çürüyor" ifadeleri kullanılmıştı. Bu da Simyacı'nın değişen vücudu, vücudundaki açık yaraları işaret ediyor olabilir.

Bunun haricindeki bir diğer popüler teori, yeni katilin Kurt Adam (Werewolf) olduğu yönünde. Tanıtım videosunda duvarda gördüğümüz gölgede karakterin sırtından kıllar çıkmaya başladığı da görülüyor. Ayrıca Dr. Jekyll ile Bay Hyde durumu da söz konusu olabilir ki şu an sadece olabilecek ihtimalleri ortaya atmaktan başka bir seçenek de yok.

Ayrıca geliştirici stüdyo Dead by Daylight, yeni katille ilgili işe yarar ipucu verme konusunda çok da başarılı sayılmaz. Peki, siz yeni bölümdeki yeni katilin kim olduğunu düşünüyorsunuz? Sizce bu teorilerdeki hangi popüler tahmin gerçeğe daha yakın?

Kaynak : https://www.thegamer.com/dead-by-daylight-teases-its-next-killer-hinting-at-a-transformative-new-power/
13
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
2
2
1
1