Dünya Yedekleme Günü Şerefine 50 TL'lik Yedekleme Programı Tamamen Ücretsiz Olacak

38
8
3
3
2
31 Mart Dünya Yedekleme Günü şerefine AOMEI, normalde 50 TL olan yedekleme programını ücretsiz olarak sunacak.

Bilgisayarınıza format atmak istediğiniz zaman, kaybetmek istemediğiniz dosyalarınız eğer taşınabilir bir hard diskiniz yoksa can sıkıcı olabiliyor. Burada da devreye yedekleme programları giriyor. 31 Mart Dünya Yedekleme Gününü kutlamak adına AOMEI, normalde 50 dolar olan yedekleme programının Professional sürümünü ücretsiz olarak dağıtmayı planlıyor.

Eğer bu özel teklifi değerlendirmek istiyorsanız 25 Mart ile 1 Nisan arasında programa kayıt olmanız gerekiyor, yani elinizi çabuk tutmanız gerekecek. Buradan AOMEI Backupper Pro’yu indirin. İndirdiğiniz ZIP dosyasını çıkartın. Readme dosyasındaki lisans kodunu kopyalayın. Uygulama yükleyicisini açın ve bittiğinde ‘Enjoy Now’ butonuna tıklayın. Programda yer alan ‘Menu’ ikonuna tıklayın ve ‘Register’ seçeneğine gelerek kopyaladığınız kodu yapıştırın.

Gelelim AOMEI’nin faydalarına. AOMEI’nin hali hazırda ücretsiz bir sürümü mevcut ancak Professional sürümü kadar destek sağlamıyor. Professional sürüm ile birlikte bilgisayarınızda bulunan istisnasız her dosyayı yedekleyebiliyorsunuz. Hatta işletim sisteminizi içeren sürücüyü bile klonlayabiliyorsunuz, bu da dosyaları yeni bir sürücüye aktarmanızı kolaylaştırıyor.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/get-aomei-backupper-professional-free-to-celebrate-world-backup-day
38
8
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
38
8
3
3
2