EA Access, Xbox One'dan Sonra En Sonunda PS4'e de Geliyor

10
3
2
0
0
Ücretli abonelik servisleri dijital dünyada gitgide farklı alanlarda da yayılmaya başladı. Bunun son örneklerinden bir tanesi de oyun dünyasının devlerinden EA’in sunduğu EA Access oldu. 2014 yılında Xbox One kullanıcılarına sunulan EA Access, 5 yıllık bir aradan sonra PlayStation 4 kullanıcıları için de yayınlandı. Servis, güncel nesil oyunlarının neredeyse tamamını PS4 kullanıcılarına sunuyor.

Oyun endüstrisinin en büyük şirketlerinden olan EA’in servisi EA Access, en sonunda PlayStation 4 kullanıcılarına sunuldu. Servis, PS4 için henüz yayınlanmış olsa da bundan yaklaşık 5 sene önce Xbox One konsollar için yayınlanmıştı.

EA Access, kullanıcılarına oyunlarının hepsinde 10 saatlik deneme süresi ve indirimler sunmasının yanı sıra oyuncuların Vault’a erişmesini de sağlıyor. Vault ise EA’in önceden çıkardığı oyunlarının, oyuncular tarafından ücretsiz olarak indirilebildiği bir hizmet.

PS4 kullanıcılarının da en sonunda bu hizmetlerden faydalanabileceği EA Access’in güncel nesil kütüphanesi her iki platform içinde neredeyse aynı seviyede. Her iki platformdaki oyuncular da artık Battlefield V, Star Wars Battlefront II, Need for Speed Payback, Fe, Battlefield 4 ve birçok spor oyununun keyfini çıkartabilir. Buradaki tek istisna ise PS4 için hiç yayınlanmamış olan Titanfall. Ancak devam oyunu olan Titanfall 2, Vault üzerinden indirilebilir.

PS4 kullanıcılarının oynayamayacağı oyunlar arasındaysa Battlefield 3, Mass Effect üçlemesi ve Dead Space gibi oyunların yanı sıra bu jenerasyonda çıkmayan oyunlar bulunuyor. Tabii bu EA’den çok Sony’ye kalmış bir mesele. Şirket, henüz Playtation 4 için PS3 oyunlarının oynanabileceği bir geriye dönük uyumluluk yaması yayınlamadı. Microsoft, bu yamayı Xbox 360 oyunlarının Xbox One’da oynanması için yapmıştı.

Kaynak : https://www.hardcoregamer.com/2019/07/24/ea-access-arrives-on-ps4-with-nearly-every-game-available-on-xbox-one/352912/
10
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
3
2
0
0