Efsane Dizi Breaking Bad’in 10. Yıldönümü Şerefine Oyuncular Bir Araya Geldi

105
5
2
2
2
Dünya üzerinde en çok sevilen dizilerden biri olan Breaking Bad, 10. yılını oyuncu kadrosuyla birlikte kutladı.

Zaman nedir? Bilim insanları zaman hakkında pek çok teori ortaya atıyorlar. Bu araştırmalar kapsamında zaman ile hız arasındaki bağlantıları görüyoruz. Tüm bu bilimsel teoremleri görüyor olsak da zamanın ne kadar hızlı aktığını günlük yaşantılarımızda göremiyoruz. Bugün sizlere, bu hızı kanıtlayacağız. Günümüzde hala en beğenilen diziler arasında olan, adını tüm dünyaya altın harflerle yazdıran Breaking Bad dizisinin ilk bölümünün yayınlanmasının ardından tam tamına 10 yıl geçti.

İlk olarak 2008 yılında Vince Gilligan tarafından yaratılan dizi, AMC kanalında tam 5 sezon devam etti. İlk sezon biraz sakin olsa da sonrasında çok sağlam bir şekilde açılan dizi, pek çok kişiye göre hala dünyanın en iyi dizisi konumunda.

Bu diziye oyunculuklarıyla hayat veren Bryan Cranston, Aaron Paul, Dead Norris, Anna Gunn gibi oyuncular da bir araya gelerek dizinin 10. yılını birlikte kutladılar.

Piyasada pek çok boş içerikli dizi ve film varken Breaking Bad gibi bir dizinin yeniden başlamasını isteyen hayranlar, bu isteklerinin gerçekleştiğini görebilirler mi bilinmez, ancak ekibin bir araya geldiğini görmek bile hayranları fazlasıyla sevindirdi.

Breaking Bad, 50 yaşında lise kimya öğretmeni olan Walter White’in maddi açıdan sıkıntıya düşmesinin ardından uyuşturucu işine girmesiyle şekillenen olayları anlatıyor. Eğer diziyi hala izlemediyseniz 5 sezonluk bu efsaneyi kaçırmamanızı öneriyorum.

105
5
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
105
5
2
2
2