Dizi İndirme Sitesi Arayanlara 6 Ücretsiz Platform

17
7
4
3
1
Dünyanın farklı yerlerinde yayınlanan birbirinden çekici dizileri indirerek daha sonra internet bağlantısı olmadan izlemenizi sağlayan tamamen yasal ve ücretsiz pek çok dizi indirme sitesi var. Sizin için en iyi 6 dizi indirme sitesi listesi hazırladık ve bu platformların öne çıkan özelliklerini anlattık.

Online izleme platformları her geçen gün daha da yaygınlaşıyor ancak o platformlarda, yalnızca o platforma özel dizi ve filmleri bulabiliyorsunuz. Çevrimdışı izleme gibi seçenekler cazip görünse de pek çok izleyici hala bir dizi indirme sitesi üzerinden dilediği kadar bölüm indirip, dilediği zaman izlemek istiyor. İsteğinizi yerine getirebileceğiniz pek çok yasal ve ücretsiz dizi indirme sitesi var.

Listemizdeki birkaç dizi indirme sitesi yalnızca yurtdışında yayın yaptığı için giriş yaparken VPN kullanmak durumunda kalabilir ve altyazıyı başka bir yerden bulmanız gerekebilir. Ancak internet dünyasında bulabileceğiniz en geniş arşiv ve en yüksek kaliteli görüntü de listemizdeki sitelerin arşivinde saklı. Sizin için en iyi, yasal ve ücretsiz 6 dizi indirme sitesi listesi hazırladık ve platformların öne çıkan özelliklerini anlattık.

Dizi indirme sitesi önerileri:

  • PopcornFlix
  • Internet Archive
  • Open Culture
  • Crackle
  • Retrovision
  • Youtube

PopcornFlix

dizi indirme sitesi, PopcornFlix

VPN ile erişebileceğiniz PopcornFlix, tamamen yasal ve ücretsiz bir dizi indirme sitesi. Sitede, dizilerin yanı sıra pek çok farklı ve özel yapım filme de ulaşabilirsiniz. Platform tamamen ücretsiz olmasına rağmen sağdan soldan çıkan ya da izleme keyfinizi bölecek çok fazla reklam göstermiyor.

Platformun son derece başarılı bir kategorizasyon sistemi var. Düzenli kategoriler sayesinde dilediğiniz türde dizi ya da filmi kolayca bulacak ve daha önce hiç görmediğiniz yapımları da keşfetme şansı yakalayacaksınız. Site üzerinden dizi ve film izlemek ya da indirmek için üye olmanıza da gerek yok.

Internet Archive

dizi indirme sitesi, Internet Archive

Internet Archive, internet dünyasında en geniş arşive hatta kalabalık diyebilececeğimiz kadar çok içeriğe sahip bir internet sitesi. Platform için yalnızca bir dizi indirme sitesi demek az kalır çünkü site üzerinden televizyonda ya da sinemada bugüne kadar yayınlanmış ne varsa bulabilir ve indirebilirsiniz.

Platform, hem direkt indirmeyi hem de torrent indirmeyi destekliyor. Internet Archive üzerinden yalnızca dizi indirmiyor, dilerseniz video da yükleyerek arşivi daha da zenginleştirebiliyorsunuz. Tamamen ücretsiz olmasına rağmen kullanıcılarına can sıkıcı reklamlar göstermemesi de öne çıkan bir özellik.

Open Culture

dizi indirme sitesi, Open Culture

Open Culture için de bir dizi indirme sitesinden fazlası demek yanlış olmaz. İnternet sitesi üzerinden yüzlerce dizi ve filmin yanı sıra ücretsiz eğitim videolarına ve çevrimiçi ders programlarına da ulaşabilirsiniz. Site, tam olarak adının hakkını veriyor denebilir.

Kült filmlerin yanı sıra Rus, Kore, İran gibi farklı ülkelerin sinemalarına ait örnekler de bulabileceğiniz Open Culture, tamamen ücretsiz olarak hizmet veriyor. İncelemeye başladığınız zaman içerisinde saatler geçirebileceğiniz site, sade arayüzü ve başarılı kategorizasyon sistemiyle de dikkat çekiyor.

Crackle

dizi indirme sitesi, Crackle

VPN ile erişebileceğiniz Crackle dizi indirme sitesi, oldukça zengin bir arşive sahip. Dizilerin yanı sıra site üzerinden ücretsiz indirip izleyebileceğiniz pek çok farklı film ve televizyon yapımı da var. İzlemek için tek yapmanız gereken platforma ücretsiz ve kolay bir şekilde üye olmak.

Crackle internet sitesinde başka hiçbir yerde bulamayacağınız, özel yapımlar da bulunuyor. Platform, gelişmiş algoritması sayesinde siz dizi ve film izledikçe, benzer yapımları karşınıza çıkarıyor. Böylece tamamen zevkinize göre düzenlenmiş, benzersiz bir izleme platformu çıkıyor karşınıza.

Retrovision

dizi indirme sitesi, Retrovision

Retrovision, adından da anlaşılacağı gibi geçmiş yıllarda yayınlanan yapımlara yer veren bir dizi indirme sitesi. Platform üzerinden 20. yüzyılın başlarında yayınlanmış çizgi filmlere bile ulaşabilirsiniz. Bu özelliği ile yalnızca izleyicilerin değil, arşiv meraklılarının da çok beğeneceği bir site.

Elbette, Retrovision yalnızca eski filmlere yer vermiyor. Başarılı bir kategorizasyon sistemi ile düzenlenmiş pek çok farklı yapımı da arşivinde barındırıyor. Platform, karşınıza direkt bir indirme butonu çıkarmıyor. Bu nedenle indirme işlemi için Internet Download Manager gibi bir eklenti kullanmanız gerekebilir.

Youtube

dizi indirme sitesi, youtube

Evet, bildiğimiz Youtube. Dünyanın en büyük video izleme platformlarından biri olan Youtube üzerinden yalnızca komik videolar ya da telefon sağlamlık testleri değil, direkt yapımcı şirket tarafından yayınlanan yüksek kaliteli pek çok dizi ve film de izleyebilir, indirebilirsiniz. 

Özellikle son yıllarda restorasyon yapılan Yeşilçam filmlerine Youtube üzerinden ulaşmak mümkün. Ülkemizde yayınlanan pek çok dizi, yayınlandıktan hemen sonra Youtube’a yükleniyor. Aynı zamanda, yaşadığımız pandemi koşulları nedeniyle pek çok yapımcı da filmlerini bu platform üzerinden yayınlayabiliyor. 

 

Sizin için en iyi, yasal ve ücretsiz 6 dizi indirme sitesi listesi hazırladık. Listedeki internet siteleri yalnızca dizi değil; kült filmleri, eğitici videoları, nostaljik yapımları ve farklı ülkelerin televizyon yayınlarını da kullanıcılarına sunuyor. Yalnızca bir izleyici değil, araştırmacı ya da arşiv meraklısıysanız da, listedeki platformlar oldukça işinize yarayacaktır. 

17
7
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
17
7
4
3
1