Efsane Oyun Street Fighter 5, 2 Hafta Boyunca Ücretsiz Oynanabilecek

26
4
3
2
2
Kuşaktan kuşağa aktarılan Street Fighter'ın son oyunu, 2 haftalığına ücretsiz olarak edinilebilecek.

İlk olarak 1987 yılında piyasaya sürülen Street Fighter, oldu olası, ikili çatışmaların merkezi olmuştur. Atari salonlarında yıllarca en çok oynanan oyun olma unvanını elinde tutmuş olan Street Fighter'ın güncel versiyonu Street Fighter 5, 2 hafta boyunca oyuncular tarafından ücretsiz bir şekilde oynanabilecek.

Oyunun geliştiricisi CapCom, Street Fighter 5'i 23 Nisan Salı günü 23.00'den (TSİ) itibaren 2 hafta boyunca (5 Mayıs 23.00'e kadar.) dijital oyun dağıtım platformu Steam üzerinde ücretsiz yapacak. Bu süre içerisinde dileyen herkes oyunu indirip, 20 oynanabilir karakterle ve birkaç oyun moduyla beraber istediği gibi oynayabilecek.

Oyunu edinen kişiler, Street Fighter 5'in Arcade Versiyonu'na da erişim imkanına sahip olacak. (Normal sürümün üzerine; Arcade modu, Ekstra Savaş Modu ve Takım Savaş Modu'nu getiriyor.) 16 orijinal karakter ile beraber 4 adet DLC karakterini (Akuma, Blanka, Juri ve Menat) oynama şansını oyunculara sunan CapCom, yapacak olduğu bonkör ücretsiz oynama süresi boyunca bolca olumlu geri dönüş alacak gibi duruyor.

Oyuna sahip olan ancak DLC karakterleri edinmemiş olan kişiler de ücretsiz 2 hafta boyunca DLC karakterlerden ücretsiz bir şekilde yararlanabilecekler.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/street-fighter-5-is-free-to-play-for-two-weeks-from-tuesday/
26
4
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
26
4
3
2
2