El Camino: A Breaking Bad Movie’den İlk Uzun Fragman Geldi

41
2
2
1
1
El Camino: A Breaking Bad Movie’den İlk Uzun Fragman Geldi
Tüm dünyada büyük ses getirmiş, büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi Breaking Bad’in devam filmi olan El Camino’dan ilk uzun fragman geldi. Yeni fragman, filmin gidişatı ile ilgili bilgiler veriyor.

Daha önce iki kısa fragmanla karşımıza çıkan efsane dizi Breaking Bad’in sinema filmi olan ve başrolünde Jesse Pinkman olarak bildiğimiz Aaron Paul’ü göreceğimiz El Camino: A Breaking Bad Movie’den ilk uzun fragman bugün geldi. Birçok ayrıntının görüldüğü ve filmin hikâyesi hakkında bilgiler veren fragman, filmi bekleyenlerde heyecan yaratmaya devam ediyor.

Breaking Bad dizisinin yapımcılığını üstlenen Vince Gilligan, filmin yönetmen koltuğunda da oturuyor. Jesse Pinkman’ın kendisini elinde tutan kartelden kurtulmasını ve ardından yaşadığı şeyleri konu alacak olan filmin fragmanında Pinkman, Skinny Pete'e sığınıyor.

El Camino: A Breaking Bad Movie uzun fragmanı:

Fragmanda geçmiş hayatıyla ilgili düşüncelere dalan Jesse, fragmanın sonunda sorulan hazır olup olmadığı sorusuna bir yanıt veriyor ancak bunun ne olduğunu görmek için filmin çıkış tarihi olan 11 Ekim’i beklemek gerekecek.

Breaking Bad dizisi, tabiri caizse tüm dünyayı kasıp kavurmuş ve kendisine geniş bir hayran kitlesi edinmişti. 2008 ile 2013 yılları arasında tam 5 sezon süren dizi, 2 kez Altın Küre Ödülü'ne, 6 kez de Emmy Ödülü'ne layık görülmüştü. Dizinin devam filmi olan El Camino: A Breaking Bad Movie, 11 Ekim’de Netflix üzerinden yayınlanacak.

Filmin oyuncu kadrosuna baktığımızda ise Aaron Paul’un yanı sıra Badger rolüyle Matt Jones ve Skinny Pete rolüyle Charles Baker gibi isimler yer alıyor. Ayrıca Mike Ehrmantraut'a hayat veren Jonathan Banks'i de El Camino'da göreceğiz. Filmin oyuncu kadrosu tam olarak hâlâ açıklanmadı ancak Vince Gilligan, dizide rol alan 10 oyuncuya filmde de yer verdiğini belirtmişti.

Kaynak : https://www.slashfilm.com/el-camino-trailer-new/
41
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
41
2
2
1
1