FIFA 21'den Yeni Tanıtım Fragmanı Geldi

30
8
6
0
0
Electronic Arts, FIFA 21'in başrolünde Kylian Mbappe olan yeni tanıtım fragmanını yayınladı. Yeni fragmanda oyunun pek çok açıdan yeniliklerle geleceği göze çarpıyor.

EA Sports, geçtiğimiz gün Paris Saint-Germain’den Kylian Mbappe’nin FIFA 21'in kapak yıldızı olacağını onaylamıştı. Yıldız oyuncu, oyunun kapağında olma hakkındaki düşüncelerini aktarırken “FIFA oyununun kapağında yer almak gerçekten bir hayalin gerçekleşmesi gibi. Amatör ligden dünya kupasına uzanan yolda FIFA 21'in kapağında olmak büyük bir kilometre taşı niteliğinde” ifadelerini kullandı.

Tabii ki EA Sports’un hayranlara sunduğu bilgiler kapak yıldızıyla sınırlı kalmadı. EA Sports, bugün hayranlarının yüzünü güldürecek başka işe daha imza atarak oyunun fragmanını yayınladı. 2 dakika 20 saniyelik fragman, oyun hakkında fikir sahibi olmamızı sağladı.

Kariyer Modu sınıf atlıyor

fifa 21

Paris Saint Germen’in genç yıldızı Kylian Mbappe’nin başrolünde yer aldığı yeni tanıtımda gördüğümüz kadarıyla oyunun yeni versiyonunda, sokak futbolu oyunda daha fazla yer alacak. Zira oyun motoruyla oluşturulmuş görüntüler arasında bir sokak görüntüsü ve yer yer de stadyum dışı antrenman görüntüleri göze çarpıyor. 

Tanıtım videosuna ve EA’in açıklamalarına baktığımızda FIFA 21’de arkadaşlarımızla birlikte Fut modunda ilerleyebileceğimizi görüyoruz. Ayrıca son yıllarda ihmal edilen kariyer modunda da değişiklikler olacak. Öncelikle sahada maçlar simüle edilebilecek, istediğimizde ise kendimiz takımın kontrolünü alıp oynayabileceğiz. Oyuncuları satın alma opsiyonlu kiralayabileceğiz. Ek olarak, oyuncu kariyerimizde en sonunda mevkimizi değiştirebilmemiz mümkün olacak. Ayrıca arkadaşlarımızla birlikte oynayabileceğimiz daha çok co-op modu bulunacak.

Genel grafiklere baktığımızda ise yüzler bir önceki versiyona kıyasla bir parça daha gerçekçi olacak. Ayrıca oyunun elçilerinden de olan Haaland gibi isimlerin ikonik gol sevinçleri de oyuna eklenecek. 

Yeni bölgeler yeni maceralar

FIFA21

Oyunla birlikte aynı zamanda FUT Co-Op isimli yeni bir özellik te ortaya çıktı. Arkadaşlarınızla takım olup ödüller için yarışabileceğiniz bu modda Bölge Rakipleri ve Ekip Karşılaşmaları gibi haftalık gelişmelere katılıp yeni Co-Op Hedeflerini de yerine getirebileceksiniz. Yani yalnızca sahadaki galibiyetiniz için değil, aynı zamanda beraber oynadığınız için de ödüllendirileceksiniz.

EA Sports, FIFA 21'in 9 Ekim tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One konsollarında oynanabileceğini duyurdu. Oyunun Ultimate veya Champions sürümünü ön sipariş eden kişilerinse oyuna 6 Ekim tarihinde erişebileceği belirtildi.

30
8
6
0
0
Emoji İle Tepki Ver
30
8
6
0
0