Fortnite'a Yeni Güncellemeyle Birlikte Kostümler de Eklendi

14
7
5
2
1
Fortnite’a son gelen güncellemeyle birlikte yepyeni skinler eklendi. Mağazadan satın alabileceğiniz skinlerde kelebek teması göze çarpıyor.

Battle Royale türündeki oyunların yakaladığı başarı, oyunların sunduğu keyif ve rekabetin yanı sıra oyun içi ögelere de oldukça bağlı. Rakiplerine göre tasarım anlamında oldukça farklı ögeler sunan Fortnite, oyun içi mağazasına yeni ögeler eklemeye devam ediyor. Bu sefer eklenen ögeler, özellikle farklılık isteyen oyuncuların ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Fortnite’ın mağazasına eklenen yepyeni skin, havalı veya sert olmak yerine biraz daha "zarif" tasarlanmış ancak kendine has bir albenisi var diyebiliriz. Fortnite’a yeni eklenen skinlerin isimleri ise Flutter (Pırpır) ve Pillar (Tırtıl).

Mağazadan 1.200 V-Bucks karşılığında satın alabileceğiniz Flutter skini, daha önceki orduya aitmiş gibi görünen veya robotsu skinlere göre fazlasıyla renkli bir tasarım. Kostümü desteklemek adına bir de karakterin arka tarafında iki adet kelebek kanadı eklenmiş. Kanatlar, oynadığınız sırada çırpılmıyor ancak ilgi çekici bir şekilde parlıyor.

Pillar ise biraz daha sert ve tehditkâr görünümlü bir skin. Kendisinin sarı bir kaskı ve kırmızı bir gözlüğü bulunuyor. Bu da onu anime savaşçısı tarzına büründürüyor. Aynı Flutter gibi bunda da karakterin arkasında iki adet kanat bulunuyor. Pillar da mağazada 1.200 V-Bucks değerinde satışta. Skinlerin ikisi de ülkemiz saatiyle sabaha karşı 03:00’e kadar satışta olacak. Almak istiyorsanız acele etmeniz gerekebilir.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/float-like-a-butterfly-sting-like-a-different-butterfly-with-fortnites-newest-skins/
14
7
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
14
7
5
2
1