Google Fotoğraflar, Nihayet Hangi Fotoğrafların Yedeklenmediğini Gösterecek

34
1
1
1
0
Google Fotoğraflar uygulamasının eskiden sahip olduğu kullanışlı özellik tekrar geri geliyor.

Bir yıl veya daha öncesine kadar Google Fotoğraflar'da her medya ögesinin üstünde kullanışlı bir gösterge bulunuyordu. Bu gösterge sayesinde kullanıcılar, hangi medya ögesinin yedeklenip yedeklenmediğinden haberdar olabiliyordu. Google, bu özelliği kaldırmıştı fakat bu durum, kullanıcıların tepkisini çekmişti. Google, hatanın farkına varmış olacak ki gösterge tekrar geri geliyor.

Fotoğraflar uygulamasının galeri görünümünde hangi medya ögelerinin yedeklenmediğini görmek ve buna göre yedeklemek istenen ögeleri seçebilmek, uygulamanın kullanışlılığı açısından önemli. Kullanıcılar, uzun zamandır bu özelliğin uygulamaya gelmesini istiyordu.

Uygulamanın Play Store sayfasındaki yenilikler bölümünde güncellemeyle ilgili şu açıklama yazılmış:

"Fotoğraf ve videolarınızdan hangilerinin henüz yedeklenmediğini görmenize, yedeklenecek öğeleri proaktif bir şekilde seçmenize yardımcı olacak yeni bir galeri görünümü kullanıma sunuldu. Ayrıca, Google Fotoğraflar'ı katlanabilir cihazlarla uyumlu hale getirecek çeşitli iyileştirmeler yapıldı."

Play Store'daki açıklama güncellenmiş olsa bile bazı kullanıcılar, bahsedilen özelliğin şu an kendilerinde mevcut olmadığını bildirdi.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2019/04/20/google-photos-will-finally-tell-you-which-photos-werent-backed-up-like-the-good-ol-days/
34
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
34
1
1
1
0