Google Kamera Uygulaması, Samsung'un Değişken Diyaframını Destekliyor

19
2
1
1
0
Yeni bir güncelleme ile 6.2 sürümüne yükseltilen Google Kamera uygulaması, artık Samsung'un Galaxy S9 modelleri ile tanıttığı değişken diyafram teknolojisini destekliyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, kamera donanımları söz konusu olduğunda sektörün önde gelen markaları arasında yer alıyor. Bununla birlikte konu kamera yazılımına geldiğinde rakiplerinin birkaç adım gerisinde kaldığını söylemek mümkün. Tek kameralı Pixel telefonları ile çoklu kamera kurulumuna sahip rakipleri ile başabaş bir rekabet içinde olan Google, kamera yazılımı noktasında başı çeken şirketlerden biri.

Play Store ya da Galaxy Apps uygulama mağazalarında bulamayacağınız Google Camera uygulaması, standart Samsung kamera uygulamasına göre çok daha kaliteli fotoğraflar çekebilmenizi mümkün kılıyor. Üstelik yeni Google Camera 6.2 sürümü, Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy Note9 ve Galaxy S10 ailesinde bulunan değişken diyafram donanımını da destekliyor. Böylece Galaxy S10 kamera uygulamasındaki gece moduna sahip olmasanız dahi düşük ışık koşullarında da muhteşem fotoğraflar çekebileceksiniz.

Google Camera 6.2 sürümünün bir diğer faydalı özelliği ise gelişmiş kamera seçeneklerini açıp kapatabileceğiniz bir ayar sunması. Çoğu akıllı telefon kullanıcısı kamera uygulamasının profesyonel ayarlarıyla uğraşmak yerine otomatik çekim modunu kullanır. Özellikle bu kullanıcılar için gelişmiş seçenekleri kapatma özelliğinin daha basit bir arayüz için oldukça faydalı olabileceğini söyleyebiliriz. Google Camera 6.2 sürümünün APK dosyasına buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/google-camera-mod-aperture-samsung-galaxy/
19
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
19
2
1
1
0