Gri Solucan'ı Canlandıran Jacop Anderson, Jon Snow'u Neden Öldürmediğini Açıkladı

44
11
4
3
1
Tüm zamanların reyting rekorlarını kıran dizisi Game of Thrones, oldukça tartışmalı bir şekilde final yapmış ve arkasında birçok kızgın hayran bırakmıştı. Final sezonunda en çok eleştirilen noktalardan bir tanesi de Gri Solucan’ın Jon Snow’u öldürmemesiydi. San Diego’daki Comic-Con’a katılan Jacop Anderson, Gri Solucan’ın neden Jon Snow’u öldürmediğini açıkladı.

Tüm zamanların en çok izlenen dizilerinden olan Game of Thrones, bu sene içerisinde final yapmış ve yayın hayatına son vermişti. Dizinin son sezonu da son birkaç sezonda olduğu gibi çeşitli tartışmalara yol açtı ve ağır eleştirilere maruz kaldı.

İlk olarak seyircilerde büyük beklenti yaratılan Ak Gezenler ile yapılan savaş, izleyicilerden büyük eleştiriler almıştı. Dizinin finali ise son sezonun en çok eleştirilen bölümü olurken final, IMDb’de sadece 4,2 puan alabilmişti.

game of thrones, gri solucan ve jon snow

Geçtiğimiz günlerde San Diego’da düzenlenen Comic-Con’a katılan Gri Solucan karakterini canlandıran Jacop Anderson, dizinin final bölümünde oldukça eleştirilen Gri Solucan’ın Jon Snow’u öldürmemesi hakkında konuştu. Anderson, “Sanıyorum son raddede Gri Solucan, bu denli şiddetin fazla olduğuna ve artık böyle yaşamak istemediğine karar verdi. Bu sebeple yaşamasını istememesine rağmen John Snow’u öldürmeye yeltenmedi” dedi.

Gri Solucan’ın Jon Snow’u öldürmemesi de dâhil olmak üzere son sezonda hayranları hayal kırıklığına uğratan çok fazla şey olmuştu. Hatta internet üzerinden örgütlenen hayranlar, son sezonun daha ustaca yazılmış bir senaryoyla tekrar çekilmesi talebinde bulunmuşlardı.

Jacop Anderson’ın açıklaması sizce gerçekten tatmin edici mi? Sizce dizinin final sezonu yeniden çekilmeli mi? Fikirlerinizi ve düşünceleriniz yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/kultur/201907251039763831-game-of-thronesun-gri-solucani-john-snowu-neden-oldurmedigini-acikladi/
44
11
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
44
11
4
3
1