Game of Thrones’un Gizlenen Tahtlarından Bulunmayan Son Bir Taht Kaldı

HBO’nun fenomen haline gelen dizisi Game of Thrones’un tanıtımı için dünyanın dört bir yanına gizlediği tahtların beşincisi de bulundu.

HBO’nun Game of Thrones’un sona ereceği sekizinci sezon için yaptığı kampanyada, serinin fanatikleri gizlenmiş olan 6 tahttan beşinciyi de bulmayı başardı. Geriye son bir taht kaldı.

Final sezonu öncesinde yaptığı kampanyalarla kan bağışı toplayan ve sanatçılara, seride kullanılan eşyaları kendi hayal güçleriyle yeniden yaratma fırsatı veren HBO, son olarak Quest for Throne adlı bir yarışma düzenlemiş ve hayranlardan, dünyanın çeşitli yerlerine gizlenen altı tahtını bulmaları istenmişti. Taht arayışında artık sona gelindi ve tahtların beşincisi de bulundu.

Arayışın sonunda tahtları bulan kişilerin birer fotoğrafı resmi hesaplarda paylaşılırken, şanslı maceracılara Robert Baratheon’un tacının birer kopyası veriliyor.

Son bulunan taht Kanada’da ortaya çıktı ve bir kadın tarafından keşfedildi. Kadının tahttaki bir fotoğrafı HBO Canada tarafından da paylaşıldı.

Son tahtın yerine dair ipuçları bulmak isteyenler etkinliğin resmi sitesinde ve HBO sayfalarında tahtın yerine dair izleri arayabilirler. Örneğin son tahtın resmini paylaşan HBO Canada, Kanada Ulusal Marşı’ndan bir dize ile tahtın resmini paylaşmıştı.

Game of Thrones’un 8. ve son sezonu 14 Nisan’da başlayacak.