Marvel, Avengers: Endgame'e Bir Ay Kala Yepyeni Posterler Yayınladı

70
2
1
1
0
Marvel Sinematik Evreni için çok büyük önem taşıyan Avengers: Endgame'den yepyeni posterler yayınlandı. Infinity War'da ortadan kaybolan kahramanların koyu tonlarla ayrılması fazlasıyla dikkat çekiyor.

Sinema tarihine ve içinde bulunduğumuz döneme damgasını vurmuş olan Marvel Sinematik Evreni, serinin dönüm noktası olacak olan Avengers: Endgame ile devam edecek.

Avengers: Endgame'in vizyona girmesine bir ay kalmışken bizlere güzel bir sürpriz yapan Marvel, filmde yer alan birçok karakterin yepyeni posterlerini yayınladı. Marvel Entertainment'ın Twitter sayfasından ve oyuncuların da hesaplarından yayınlanan posterler kısa süre içinde gündeme oturdu.

Gelin bu posterlere hep birlikte göz atalım.

(Doctor Strange, Black Panther, Spider-Man)

(Scarlet Witch, Vision, Groot)

(Star-Lord, Gamora, Shuri)

Yukarıda gördüğümüz kahramanlar hepimizin de bildiği gibi Avengers: Infinity War'da ortadan kaybolan kahramanlar. Bu şekilde tüm kahramanlara yer verilerek izleyiciye daha fazla düşünme fırsatı yaratılmış gibi duruyor. Yukarıda gördüğünüz görsellerden daha fazlası da bulunuyor. Tüm posterler için Marvel'ın Twitter hesabına göz atabilirsiniz.

(Iron Man, Captain America, Thor)

(Ant-Man, Captain Marvel, Bruce Banner)

(Rocket Raccoon, Black Widow, Hawkeye)

Yukarıda da söylediğimiz gibi bu postelerin tamamına bu bağlantıdan, Marvel'ın Twitter sayfasına giderek ulaşabilirsiniz.

Bizim de merakla beklediğimiz Avengers: Endgame, 26 Nisan'da vizyonda olacak. Marvel'ın koca bir dönemi sonlandırıp yeni döneme nasıl geçiş yapacağını hep birlikte göreceğiz.

Kaynak : https://mashable.com/article/avengers-endgame-posters-avenge-the-fallen/#d564D5wqTsqg
70
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
70
2
1
1
0