Tüm Huawei Mate 30 Modellerinin Basın Görselleri Ortaya Çıktı

Huawei'nin ilerleyen günlerde tanıtacağı yeni Mate 30 serisinin modellerine ait görseller ortaya çıktı. Ortaya çıkan görsellerde Huawei Mate 30 Pro'nun yüksek kavisli ekran yapısı dikkatlerden kaçmıyor.

Çinli teknoloji devi Huawei için 19 Eylül 2019 tarihi çok büyük bir önem arz ediyor. Bunun nedeniyse şirketin, Münih'te düzenleyeceği etkinlik ve bu etkinlik kapsamında tanıtımlarını yapacağı yeni Mate 30 serisi. Şirket için geri sayım sürerken şimdi Mate 30 Lite, Mate 30, Mate 30 Pro ve Mate 30 Porsche Design modellerinin görselleri ortaya çıktı.

Huawei'nin yeni modellerini ortaya çıkaran isimse akıllı telefon sektöründe yaptığı sızıntılarla teknoloji üreticilerinin korkulu rüyası haline gelen Evan Blass. Blass, son hamlesiyle birlikte Huawei'nin yeni modellerini, piyasaya sürülmesine üç gün kala sızdırmış oldu. Dilerseniz şimdi, Blass'ın paylaşımlarına ve dolayısıyla Huawei'nin Mate 30 serisine daha yakından bakalım.

Mate 30 Lite

Dörtlü kamera kurulumuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Huawei Mate 30 Lite, delikli bir ekran ve arka kısımda bulunan bir parmak izi okuyucuyla birlikte geliyor. Bu model, şirketin Çin piyasasına sürdüğü Nova 5i Pro'ya benzerlik gösteriyor.

Mate 30

Ortaya çıkan görsellere göre Huawei Mate 30, dairesel yapıdaki bir kamera kurulumuyla gelecek. Telefonun ön kısmındaysa sabah yapmış olduğumuz farklı bir haberde belirttiğimiz gibi ikili ön kamera kurulumu açıkça görülebiliyor. Farklı boyutlarda iki kameranın bulunduğu Huawei Mate 30'un çentik yapısının küçük olması da dikkatlerden kaçmıyor.

Mate 30 Pro

Huawei'nin Mate 30 ailesinin belki de en merak edilen modeli olan Huawei Mate 30 Pro da tıpkı Mate 30'da olduğu gibi dairesel yapıdaki bir kamera kurulumuna sahip olacak. Ancak Huawei Mate 30 Pro'nun ekranında geniş yapısıyla tepki toplayabilecek bir çentik bulunuyor.

Huawei Mate 30 Pro'nun en dikkat çekici yanıysa kavisli ekranı. Şu an için istatistiksel verileri bilinmiyor ancak Huawei Mate 30 Pro, ekran kavisi konusunda Vivo NEX 3'e kafa tutacak gibi görünüyor.

Mate 30 Porsche Design

Geçtiğimiz yıl Mate 20 modelinde de benzer bir tavır sergileyen Huawei, bu sene de Mate 30 modelinin özel bir sürümü olan "Mate 30 Porsche Design"la karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Bugüne dek yapılan açıklamalar Huawei Mate 30 serisinin Google servislerine sahip olmayacağını ortaya koydu. Ancak bu hala netleşmiş bir durum değil ve takvimler, 19 Eylül 2019 tarihini gösterdiğinde Huawei'nin bu seriyle ilgili tüm planları belli olmuş olacak.